WHBC-GR: Ευανθία Ρεμπούτσικα Συναυλία με άρωμα πολίτικης μουσικής

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ευανθία Ρεμπούτσικα Συναυλία με άρωμα πολίτικης μουσικής


Σε ένα ταξίδι με αφετηρία την Αθήνα και προορισμό την Κωνσταντινούπολη, προσκαλεί τους φίλους της η Ευανθία Ρεμπούτσικα, στο Παλλάς, στις 29 Ιανουαρίου....


«Με αυτή τη συναυλία θέλω να αισθανθώ τους ακροατές να έρχονται κοντά μου, να μου χαϊδεύουν τον ώμο, όπως κάνει στις συναυλίες το βιολί μου....και να ταξιδέψουμε μαζί για την αγαπημένη μου Κωνσταντινούπολη... να ξεχαστούμε», σημειώνει η ίδια.

Με το βιολί της και την αγάπη της για την Πόλη, θα παρουσιάσει τις μυρωδιές, τα χρώματα και τις γεύσεις που την οδήγησαν στο σάουντρακ της ταινίας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ κουζίνα». Συνθέσεις που αποτέλεσαν τον άξονα για να γράψει τις μουσικές εκείνες που έντυσαν τις τουρκικές ταινίες «Babam ve Oglum» και «Ulak».

Την συνθέτρια συνοδεύουν στη σκηνή οι Ανδρέας Συμβουλόπουλος στο πιάνο, Πάνος Δημητρακόπουλος στο κανονάκι, Σωκράτης Σινόπουλος στην πολίτικη λύρα, Παντελής Στόικος στο καβάλ, Πλούταρχος Ρεμπούτσικας στο τσέλο, Fergus Curry στο κόντρα-μπάσο, Νίκος Παπαβρανούσης στα τύμπανα και τη Dilek Koc στο τραγούδι. H Ευανθία θα παίξει επίσης ορχηστρικά θέματα από τις δουλειές που έχει επιμεληθεί οπως είναι «Το Αστέρι κι η Ευχή», «Μικρές Ιστορίες» και «Μεγάλοι Έλληνες».

www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: