WHBC-GR: Τι έκαναν πριν γίνουν αστέρια;

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Τι έκαναν πριν γίνουν αστέρια;


Πολλοί από τους διάσημους που βλέπουμε σήμερα να λάμπουν στο κόκκινο χαλί είχαν ένα πολύ ταπεινό και φυσιολογικό τρόπο ζωής πριν. Μάθε με τι ασχολούνταν τα αστέρια του Hollywood πριν πέσουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας...

1. Ως έφηβος, ο Μικ Τζάγκερ πουλούσε παγωτά, ενώ αργότερα, όταν ήταν φοιτητής στο LSE, δούλευε ως… αχθοφόρος σε ένα ψυχιατρείο!

2. Ο Τζάγκερ δεν ήταν ο μόνος από τους Rolling Stones που είχε καταπιαστεί με “κουφό” επάγγελμα. Ο Κιθ Ρίτσαρντς ήταν το παιδί που μάζευε τα… μπαλάκια των πλούσιων μελών σε ένα tennis club.

3. Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έδινε παραστάσεις στο δρόμο, ως μίμος.

4. Η Μαντόνα δούλευε ταμίας στα Dunkin’ Donuts.

5. Για να ξεφύγει από την ανιαρή καθημερινότητα του Τέξας, ο Μάθιου Μακ Κόναχι πέρασε ένα χρόνο στην Αυστραλία. Αλλά, επειδή χρειαζόταν χρήματα για τη διαμονή του εκεί, έπρεπε να κάνει πολλές δουλειές, μια εκ των οποίων ήταν να… φτυαρίζει κοπριά σε αγρόκτημα με κότες.

6. Η Γκουέν Στεφάνι πριν γίνει μέλος των No Doubt, καθάριζε πατώματα σε αλυσίδα fast food.

7. Ο Ροντ Στούαρτ έκανε πολλές δουλειές πριν απογειωθεί ως τραγουδιστής, αλλά σίγουρα η πιο ενδιαφέρουσα ήταν η καριέρα του στο σκάψιμο… τάφων.

8. Ο Τομ Κρουζ κέρδιζε το χαρτζιλίκι του, ως παιδί, πουλώντας εφημερίδες.

9. Το ίδιο έκανε και ο Σον “Νίντι” Κομπς όταν ήταν 12.

10. Ο Μπραντ Πιτ δεν είχε πρόβλημα να κάνει οτιδήποτε για να βγάλει λεφτά, ενώ προσπαθούσε να εισχωρήσει στον κόσμο του Χόλιγουντ. Μια εποχή, ντυνόταν… κοτόπουλο, ως η μασκότ του εστιατορίου Pollo Loco.

[via]

Δεν υπάρχουν σχόλια: