WHBC-GR: Τα μυστικά αρχεία των Βρετανών για τα UFO

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Τα μυστικά αρχεία των Βρετανών για τα UFO


Πιστεύετε στην ύπαρξη UFO; Οι Βρετανοί πάντως όχι απλά πιστεύουν, αλλά διερευνούν το θέμα εδώ και χρόνια....

Οι συνεχείς αναφορές που είχαν εξάλλου από πολίτες, οι οποίοι φέρονται να παρατηρούσαν σε ανύποπτο χρόνο παράξενες κινήσεις στον ουρανό και όχι μόνο, δεν άφηναν κανένα περιθώριο στους Βρετανούς να αγνοήσουν το ζήτημα.



Το φως της δημοσιότητας βλέπουν σιγά σιγά μυστικά βρετανικά αρχεία, στα οποία καταγράφονται λεπτομερώς μαρτυρίες πολιτών, οι οποίοι φέρονται να είδαν «ιπτάμενους δίσκους» και περίεργες κινήσεις στον ουρανό σε βάθος χρόνου. Μάλιστα, μια από τις πολλές μαρτυρίες, κάνει λόγο και για το ενδεχόμενο απαγωγής πολίτη.

Τα έγγραφα αυτά αποκαλύπτουν μάλιστα πως το φαινόμενο των UFO συζητήθηκε στο υψηλότερο επίπεδο της Βρετανικής Κυβέρνησης σε όλο τον κόσμο.

Καταγράφεται μέχρι και απαγωγή

Οι μαρτυρίες σε γενικές γραμμές μιλούν για περίεργα διαμορφωμένα ιπτάμενα οχήματα, στη βάση των οποίων υπάρχουν φώτα. Μάλιστα, σε μια περίπτωση, ένας αστυνομικός που διερεύνησε σχετική αναφορά πολίτη το 2003, επιβεβαίωσε την ύπαρξη αντικειμένων τα οποία «κινούνταν γρηγορότερα από οποιοδήποτε τεχνητό αεροσκάφος»



Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ωστόσο θυμίζει η μαρτυρία ενός Βρετανού, ο οποίος ανέφερε πως τον Οκτώβριο του 1998 και ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του άκουσε μια περίεργη βουή κινητήρων και είδε πάνω από το σπίτι του ένα παράξενο ιπτάμενο όχημα. Όπως ανέφερε, «αισθάνθηκε σαν να είχε κερδίσει μια ολόκληρη ώρα», κάνοντας λόγο για το ενδεχόμενο απαγωγής του.
Όπως προκύπτει, τα ρολόγια είχαν πάει πίσω την προηγούμενη νύχτα!

(http://www.sigmalive.com/news/international/360671)


Μπορείτε να κατεβάσετε και να δείτε τα έγγραφα στο www.nationalarchives.gov.uk/ufos.

Δεν υπάρχουν σχόλια: