WHBC-GR: Οι Περιπέτειες του Τεν Τεν: το Μυστικό του Μονόκερου

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Οι Περιπέτειες του Τεν Τεν: το Μυστικό του Μονόκερου


Στην… ενεργό δράση επιστρέφει ένας διάσημος και διαχρονικός ρεπόρτερ, ο Βέλγος Τεντέν, με το χαρακτηριστικό τσουλούφι και το σκύλο του Μιλού!

Τον φέρνει στο προσκήνιο ο «μάγος», Στίβεν Σπίλμπεργκ, με τη βοήθεια του σκηνοθέτη Πίτερ Τζάκσον. Πρόκειται για την ταινία 3D «Οι περιπέτειες του Τεντέν.
Το μυστικό του μονόκερου», πλάνα της οποίας παρουσιάζονται στο Παρίσι...


Ο Τεντέν γυρίστηκε με την τεχνολογία performance capture, την ψηφιακή αναπαραγωγή των πραγματικών χαρακτήρων, η οποία εφαρμόστηκε πρόσφατα στο «Αβαταρ».
Το αποτέλεσμα της σύγχρονης τεχνολογίας είναι εντυπωσιακό, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία στους θεατές. Και αυτό γιατί, θα ανακαλύψουν στοιχεία που θα τα παρατηρούσαν στο βιβλίο, μόνο αν διάβαζαν πολλές φορές την ίδια ιστορία.


Όσο για τον Σπίλμπεργκ, αποκαλύπτει ότι ήθελε να έχει στη διάθεσή του, τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό, για να γυρίσει μία τέτοια παραγωγή. Μάλιστα είχε αποκτήσει εμμονή με μία φράση του Ερζέ, που δημιούργησε τον Τεντέν, ο οποίος είχε δηλώσει ότι «ο Στίβεν Σπίλμπεργκ είναι μία μορφή διάνοιας». Και διευκρίνιζε ότι ο αμερικανός σκηνοθέτης ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να μεταφέρει τον Τεντέν στην κινηματογραφική του εκδοχή με πειστικό τρόπο.















 


ΚΑΝΟΝΤΑΣ (κλικ) ΣΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ (Labels) ΠΑΡΑΚΑΤΩ 

 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: