WHBC-GR: Δίωξη σε Έλληνες Anonymous για δημοσιοποίηση υπόθεσης παιδοφιλίας

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Δίωξη σε Έλληνες Anonymous για δημοσιοποίηση υπόθεσης παιδοφιλίας


Δίωξη ενάντια σε μέλη της Ελληνικής ομάδας των Anonymous ζήτησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ύστερα από τη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων ενός πολίτη για τον οποίο υπήρχαν καταγγελίες για παραβατική συμπεριφορά...

Όπως γράφουν οι Έλληνες Anonymous στο λογαριασμό τους στο Facebook η ιστορία είχε ξεκινήσει πριν από ένα χρόνο όταν μια μητέρα κατήγγειλε ότι κάποιος άντρας παρενοχλούσε σεξουαλικά την 13χρονη κόρη της.

Η ομάδα των Anonymous είχε τότε συλλέξει στοιχεία για τον άντρα και τα είχε στείλει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Φέτος η ομάδα των Anonymous έστειλε και πάλι τα στοιχεία στην ΔΗΕ όμως επειδή δεν πήρε κάποια απάντηση, αποφάσισε να τα δημοσιοποιήσει στο site της.

 Έτσι η ομάδα των Anonymous δημοσιοποίησε στο wall της τα πλήρη στοιχεία ενός άντρας σύμφωνα με την οποία είναι παιδόφιλος.

Η κίνηση αυτή εξόργισε τον εισαγγελέα που διέταξε δίωξη ενάντια στην ομάδα των Anonymous και όπως δηλώνουν στο site τους “δεν διέταξε καμία έρευνα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο” που κατηγορείται για παιδοφιλία από τη μητέρα.

Η υπόθεση ωστόσο βρίσκεται σε εξέλιξη τόσο με τη δίωξη των Anonymous για την δημοσιοποίηση των δεδομένων όσο και ενάντια στον άντρα που κατηγορείται για παιδοφιλία.



Sources of Information:http://www.e-go.gr/

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: