WHBC-GR: Ο «άνδρας χωρίς πρόσωπο» έγινε πατέρας (Προσοχή, σκληρές εικόνες)!

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ο «άνδρας χωρίς πρόσωπο» έγινε πατέρας (Προσοχή, σκληρές εικόνες)!


Ο μοναδικός φόβος του Mohammad Latif Khatana, γνωστού και ως «ο άνθρωπος χωρίς πρόσωπο», ήταν ότι το παιδί που επρόκειτο να φέρει στον κόσμο θα κληρονομούσε τη νόσο που τον έχει παραμορφώσει... 


Ο 32χρονος άνδρας από την Ινδία πλέον δε μπορεί να κρύψει τη χαρά του, καθώς η γυναίκα του, που έχει ένα πόδι, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι! 

Τώρα ο Mohammad και η 25χρονη σύζυγός του απολαμβάνουν τρυφερές οικογενειακές στιγμές αγκαλιά με την κορούλα τους, Ulfat, το όνομα της οποίας στα Urdu σημαίνει «αγάπη». «Ήμουν πολύ ανήσυχος πριν γεννηθεί. 

 Όταν την είδα για πρώτη φορά, ήταν τόσο όμορφη και τέλεια που ένιωσα μεγάλη ανακούφιση. Είναι πανέμορφη, σαν άγγελος» είπε ο ευτυχής πατέρας, τονίζοντας ότι ο ερχομός της κόρης του έφερε μεγάλη χαρά στη μέχρι τότε μίζερη, εξαιτίας της παραμόρφωσης, ζωή του. 

Ο Latif πάσχει από νευρινωμάτωση, μια ανωμαλία στο δέρμα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστιες πτυχώσεις που καλύπτουν όλο του το πρόσωπο. «Θέλω να ξεχάσω το παρελθόν μου. 

Η πατρότητα είναι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή ενός άντρα και απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο. Πλέον ανησυχώ περισσότερο για εκείνη, παρά για τον εαυτό μου. Δεν φοβάμαι πια για μένα», πρόσθεσε. 

info:



Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: