WHBC-GR: Χρυσές Σφαίρες 2013 | Όλα όσα έγιναν!

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Χρυσές Σφαίρες 2013 | Όλα όσα έγιναν!


H 70η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών στο Μπέβερλι Χιλς είναι πραγματικότητα! Το κόκκινο χαλί στρώθηκε και υποδέχθηκε λαμπερούς αστέρες του κινηματογράφου και της μουσικής...

Με οικοδέσποινες της λαμπερής τελετής τις ηθοποιούς, Τίνα Φέι και Amy Poehler, ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το «παρών» στη φαντασμαγορική βραδιά ήταν οι Τζορτζ Κλούνει, Ρόμπερτ Πάτινσον, Τζένιφερ Γκάρνερ, Μέριλ Στριπ, Τέιλορ Σουίφτ, Τζένιφερ Λόπεζ αλλά και οι λαμπερές και γοητευτικές Μέγκαν Φοξ και Τζέσικα Άλμπα.

Στο κόκκινο χαλί περπάτησε επίσης και η δημοφιλής τραγουδίστρια Adele, η οποία έκανε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του μονάκριβου γιου της.

Η 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Τζέσικα Τσάστεϊν απέσπασε τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ερμηνείας σε δραματική ταινία για το ρόλο της πράκτορα της CIA που κυνηγά τον Οσάμα Μπιν Λάντεν στην ταινία: «Zero Dark Thirty».

Μεγάλο φαβορί για το βραβείο αυτό θεωρείτο κυρίως η Γαλλίδα Μαριόν Κοτιγιάρ στην ταινία «Σώμα με Σώμα», η Ελεν Μίρεν στην ταινία «Hitchcock», η Ναόμι Ουάτς στην ταινία «The Impossible» και η Ρέιτσελ Βάιζ στο "The Deep blue sea" (Το βαθύ μπλε του έρωτα).
 Η ταινία «Argo» του Μπεν Άφλεκ αργά χθες βράδυ «έκλεψε» την παράσταση και απέσπασε τη Χρυσή Σφαίρα της καλύτερης δραματικής ταινίας, συναγωνιζόμενη το μεγάλο φαβορί, την ταινία «Λίνκολν» του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Ο Μπεν Αφλεκ είχε αποσπάσει λίγο νωρίτερα τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης σκηνοθεσίας για την ταινία του. Κατά την απονομή του βραβείου του, ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης ευχαρίστησε τη σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ, λέγοντας: «Θέλω να την ευχαριστήσω! Εκείνη είναι ο λόγος που είμαι εδώ τώρα», ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκε στην ηθοποιό κάνοντάς της δημόσια ερωτική εξομολόγηση: «Σε λατρεύω, σε αγαπάω τόσο πολύ! Είσαι τα πάντα για εμένα. Σε ευχαριστώ!».

slide show maker:takis Vorini/imgur.com/a/au8oU



  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: