WHBC-GR: Η Ελληνίδα Τζώρτζια Σάλπα.. η πιο σέξι του πλανήτη! (pics)

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Η Ελληνίδα Τζώρτζια Σάλπα.. η πιο σέξι του πλανήτη! (pics)

Η Ελληνίδα Georgia Salpa έχει ξετρελάνει τον αντρικό πληθυσμό στη Βρετανία, και όχι μόνο, βάζοντας  πλώρη για την κορυφή των πιο σέξι γυναικών του πλανήτη....


Η 27χρονη Τζόρτζια Σάλπα, μια εκρηκτική περσόνα της σόουμπιζ με εντυπωσιακές αναλογίες, που πέρυσι κατέκτησε την πέμπτη θέση στην περιβόητη λίστα του αγγλικού περιοδικού FHM με τις εκατό πιο σέξι γυναίκες του κόσμου, στοχεύει στην πρωτιά και ποζάρει στον φωτογραφικό φακό μόνο με τα απολύτως απαραίτητα...

Oπως εκτιμάται, η νέα φωτογράφηση για το αντρικό περιοδικό θα της εξασφαλίσει καλύτερες επιδόσεις στην ψηφοφορία των αναγνωστών που βρίσκεται σε εξέλιξη και η «Κιμ Καρντάσιαν της Ευρώπης» με την ελληνική ομορφιά και τις ιρλανδικές ρίζες έχει καλές πιθανότητες να κατακτήσει τον στόχο της.

Η ίδια δείχνει να απολαμβάνει κάθε λεπτό της ξέφρενης πορείας της στα βρετανικά ταμπλόιντ: «Η φωτογράφηση ήταν καταπληκτική. Μου άρεσε που φόρεσα τα αποκαλυπτικά εσώρουχα.
Είναι υπέροχο να φωτογραφίζεσαι όταν αισθάνεσαι τόσο σέξι» είπε στο FHM αποκαλύπτοντας τους ανέμελους... προβληματισμούς της.

Προσέθεσε, μάλιστα, ότι θυμάται τη λίστα με τις εκατό πιο σέξι γυναίκες από τότε που πήγαινε στο σχολείο. Φαίνεται ότι από τότε ονειρευόταν την καριέρα στη σόουμπιζ. Ηταν 17 χρονών όταν η τύχη της χαμογέλασε. Ο φίλος της είχε την ιδέα να στείλει μια φωτογραφία της με μαγιό στο FHM, στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού για την ανεύρεση νέων μοντέλων, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει.

Οι υπεύθυνοι του περιοδικού την επέλεξαν στις φιναλίστ, επιτυχία που της έδωσε τα «εφόδια» για να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο. Μάλιστα η Τζόρτζια εκείνη την εποχή έκανε διακοπές στην Ελλάδα και οι φίλοι της την ενημέρωσαν για τη δημοσίευση της φωτογραφίας στο περιοδικό.



Source via

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: