WHBC-GR: Ανιέτα Φέλτσκογκ | Η επιστροφή της τραγουδίστριας των ABBA με νέο άλμπουμ

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ανιέτα Φέλτσκογκ | Η επιστροφή της τραγουδίστριας των ABBA με νέο άλμπουμ

Με ένα νέο άλμπουμ επιστρέφει η Ανιέτα Φέλτσκογκ, πρώην μέλος του θρυλικού συγκροτήματος ABBA....

Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά μετά από εννέα χρόνια έχει τίτλο «A», με πρώτο σίνγκλ το «When You Really Love Someone». 

Εχουν περάσει 40 χρόνια από την εποχή που το σουηδικό συγκρότημα ABBA κέρδισε την πρωτιά στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «Waterloo». Η Φέλτσκογκ δεν κράτησε ποτέ, όπως λέει στο βρετανικό δίκτυο BBC, τις πόρτες της κλειστές, γι' αυτό και συνέχισε με σόλο επιτυχίες. 

Η ερμηνεύτρια πολλών επιτυχιών των ABBA έχει στο νέο της άλμπουμ κι ένα ντουέτο με τον Γκάρι Μπάρλοου. Πίσω από τα κομμάτια της βρίσκονται αυτή τη φορά οι σουηδοί παραγωγοί των επιτυχιών της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. 

 Μετά τη διάλυση του συγκροτήματος το 1982, το «κορίτσι με τα χρυσαφένια μαλλιά» ή αλλιώς η «Γκρέντα Γκάρμπο της ποπ σκηνής» έγινε το πιο πολυσυζητημένο μέλος του. «Με έχουν χαρακτηρίσει ακόμη και ως μυστηριώδες πλάσμα. 

Αυτό με πονάει καθώς δεν είμαι έτσι» λέει η 63χρονη σήμερα τραγουδίστρια που έκανε το ντεμπούτο της το 1968 με το σόλο άλμπουμ «Agnetha Fältskog»

Η αγάπη της για την μουσική ξεκινά ωστόσο από τα παιδικά της χρόνια, καθώς σε ηλικία εννέα ετών έγραψε το πρώτο της τραγούδι. Την τελευταία δεκαετία έχει αποσυρθεί. Απολαμβάνει, όπως λέει, μια φυσιολογική ζωή και προτιμάει να περνάει τον χρόνο της σπίτι παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. 

Όταν της πρότειναν να μπει ξανά στο στούντιο, εκείνη δέχτηκε υπό έναν όρο: «Δήλωσα στους παραγωγούς ότι αν η φωνή μου ακούγεται γερασμένη, δεν θα το κάνω».

Η ίδια αναπολεί την εποχή που οι ABBA κέρδιζαν το χειροκρότημα του κοινό σε κάθε τους εμφάνιση σε όλο τον κόσμο. Ανυπομονεί να γίνουν τα επίσημα εγκαίνια του μουσείου που είναι αφιερωμένο στους ABBA τον Μάιο. 

Αν και, όπως λέει δεν θα συνοδεύεται με επανένωση του συγκροτήματος. «Πέρασαν πολλά χρόνια, μεγαλώσαμε και έχουμε πια ακολουθήσει διαφορετικά μονοπάτια στη ζωή» σχολιάζει.



 via


Δεν υπάρχουν σχόλια: