WHBC-GR: Τα νέα κράνη των οδηγών του Μονακό | Μόδα που έγινε παράδοση

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Τα νέα κράνη των οδηγών του Μονακό | Μόδα που έγινε παράδοση

Ξεκίνησε σαν μόδα ή αν θέλετε σαν… γούρι από τον F. Alonso. Τον ακολούθησε ο S. Vettel, για περισσότερη δημοσιότητα, και τώρα πολλοί οδηγοί μιμούνται τους δύο συναδέλφους τους στη δημιουργία νέου κράνους μόνο για το Grand Prix του Μονακό....

Μόδα, καλή τύχη, δημοσιότητα και τέλος φιλανθρωπία. Η συνήθεια των οδηγών της F1 να αλλάζουν τα γραφικά από τα κράνη τους έγινε παράδοση και φέτος εννέα πιλότοι εμφανίστηκαν στο πριγκιπάτο με διαφορετικά σχέδια… επικεφαλής.

Kimi Raikkonen, Sebastian Vettel, Romain Grosjean, Paul di Resta, Lewis Hamilton, Jean-Eric Vergne, Daniel Ricciardo, Fernando Alonso και Pastor Maldonado βρήκαν τρόπο να έχουν έξτρα φωτογραφίες ενώ οι ομάδες τους θα δημοπρατήσουν τα διαφορετικά κράνη τους για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο τέλος του αγώνα.

Δύο από τους εννέα οδηγούς εμπνεύστηκαν τα σχέδιά τους από το παρελθόν της F1 . Πρόκειται για τον Kimi Raikkonen (χρησιμοποιεί και φέτος λογότυπο: James Hunt πρωταθλητής 1976) και τον Jean-Eric Vergne ο οποίος φορά τα χρώματα του Francois Cevert. Το 2013 είναι η 40η επέτειος από το θάνατο του Γάλλου οδηγού.
Φήμες του pit road αναφέρουν πως ο Kimi Raikkonen δέχτηκε πιέσεις να αλλάξει τα γραφικά του J. Hunt γιατί δεν το ενέκρινε ο B. Ecclestone. Αλλά ως συνήθως ο «Iceman» τον αγνόησε

Από το παρελθόν της F1 είναι επηρεασμένα τα σχέδια και στο κράνος του Sebastian Vettel. Ο Γερμανός έχει μία φωτογραφία του Stirling Moss να κερδίζει τον αγώνα του 1961. Όμως η έκπληξη είναι το σχέδιο του pin-up girl στο πίσω μέρος του κράνους. Η κυρία «χάνει» τα ρούχα της όταν η θερμοκρασία της μπογιάς ανεβαίνει.

Ο Lewis Hamilton προτίμησε κάτι πιο προσωπικό για να στολίσει το κράνος του βάζοντας πάνω του την Nicole Scherzinger και το σκύλο του Roscoe. Το σχέδιο έγινε από τον Jason της JLF, ο οποίος σχεδιάζει τα κράνη του Lewis από τότε που έτρεχε στα kart. Το σχέδιο αυτό είναι και κάτι σαν δώρο στην κα Scherzinger αφού αυτό το Σαββατοκύριακο έχουν επέτειο πέντε χρόνων.

O Fernando Alonso θα χρησιμοποιήσει ένα κράνος παρόμοιο με το περυσινό με χρυσό χρώμα και θέμα ένα παζλ από τις νίκες του.
Το Μόντε Κάρλο είναι το θέμα του Paul di Resta με τα τραπουλόχαρτα να κυριαρχούν ως σχήματα.

Τελευταίος ο Pastor Maldonado, που το θέμα στο σχήμα του κράνους του είναι το σύνθημα “No points no party” (Χωρίς βαθμούς δεν γιορτάζεις) και αναφέρετε στα προβλήματα της ομάδας του. Επίσης στο σχέδιο είναι και η πολιούχος του πριγκιπάτου Saint Devota, το όνομα της οποίας έχει η πρώτη στροφή στη διαδρομή του αγώνα.

Slide show maker: Takis Vorini//http://imgur.com/a/1LYO5






  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: