WHBC-GR: Οι χίπις γιορτάζουν στα Μάταλα

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Οι χίπις γιορτάζουν στα Μάταλα

Αναβιώνει και φέτος η εποχή των παιδιών των λουλουδιών στα Μάταλα της Κρήτης, στη μεγάλη γιορτή «Matala Beach Festival 2013»...

Η γιορτή αυτή που έχει συγκεντρώσει πάνω από 100 χιλιάδες κόσμου τις προηγούμενες δύο φορές που διοργανώθηκε, θα ξεκινήσει αύριο Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Στην ιστορική για το χιπισμό περιοχή της νότιας Κρήτης οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Ένα ολόκληρο χωριό έχει ζωγραφιστεί πάνω στην άσφαλτο στους δρόμους των Ματάλων ενώ κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα κυριαρχήσουν η μουσική και οι πολιτιστικές δράσεις.

Συναυλίες, με πάνω από 200 καλλιτέχνες, με live dj, από το απόγευμα και beach parties, εργαστήρια ζωγραφικής, Κρητικά προϊόντα και δράσεις που έχουν στόχο να αναδείξουν την ιστορία και τον πολιτισμό της Κρήτης. 

Το Matala Beach Festival θα γιορτάσει επίσης τα 40 χρόνια του ιστορικού άλμπουμ «Dark Side of the Moon» των Pink Floyd με ένα play back του άλμπουμ και μια μοναδική ζωντανή συναυλία των «Kings of Floyd» Tribute Band.







  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 
 surcevia

Δεν υπάρχουν σχόλια: