WHBC-GR: Βοήθησε να ανακηρυχθεί η Αρκτική σε παγκόσμιο καταφύγιο.

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Βοήθησε να ανακηρυχθεί η Αρκτική σε παγκόσμιο καταφύγιο.

Το καλοκαίρι είναι η πιο κρίσιμη και επικίνδυνη εποχή του χρόνου για την Αρκτική και τους πιο ευάλωτους κατοίκους της: τις πολικές αρκούδες και τα μωρά τους...
Όσο αυξάνεται η θερμοκρασία και χάνεται ο πάγος κάτω από τα πόδια τους, πρέπει να διανύσουν τεράστιες αποστάσεις κολυμπώντας, σε αναζήτηση καταφυγίου και τροφής. Τα περισσότερα μωρά αλλά και οι μαμάδες τους δεν τα καταφέρνουν. Η εξάντληση και η πείνα τους νικά.
ΕΠΕΙΓΟΝ: Στήριξε τώρα με όποιο ποσό μπορείς τις δράσεις για να κρατήσουμε τους επόμενους 2 μήνες τις πετρελαϊκές εταιρείες μακριά από την Αρκτική.

Μαζί με την "τουριστική σεζόν" στο Βόρειο ημισφαίριο, ξεκινάει και η εποχή των εξορύξεων στην Αρκτική. Οι ευνοϊκές συνθήκες επιτρέπουν στην άπληστη πετρελαϊκή βιομηχανία να φτάσει στην κορυφή του κόσμου για να ψάξει και να εξορύξει πετρέλαιο. Οι συνέπειες όμως από μίαπετρελαιοκηλίδα σε αυτή την ευαίσθητη περιοχή, θα είναι ολέθριες, όχι μόνο για τις πολικές αρκούδες αλλά και για ολόκληρο τον πλανήτη.
Η Αρκτική δεν ανήκει σε κανένα κράτος και καμία εταιρεία. Είναι το μοναδικό καταφύγιο για πολλά, υπέροχα πλάσματα, είναι ο πνεύμονας ζωής όλων μας και οφείλουμε να την υπερασπιστούμε. Όλοι μαζί, έχουμε ήδη καταφέρει πολλά. Οι προσπάθειές μας πρέπει ΤΩΡΑ να κορυφωθούν.
Στήριξε, με όποιο ποσό μπορείς, αυτή την προσπάθεια ώστε να κρατήσουμε αυτούς τους 2 μήνες που απομένουν τις πετρελαϊκές εταιρείες μακριά από την Αρκτική.



GREENPEACE 

Κολωνού 78, τ.κ. 104 37 - Αθήνα

..δες το γραφείο στο χάρτη 

τηλ. 210 3840774 - 5
φαξ. 210 3804008

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΕΔΩ:


View Larger Map







  GREENPEACE

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: