WHBC-GR: Άνθρωποι «μαγνήτες» (pics+video)

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Άνθρωποι «μαγνήτες» (pics+video)

Ο Muhibija Buljubasic (Μουχιμπίγια Μπουλιούμπασιτς), 56-ετών από το Srebenik της της Ερζεγοβίνης, λέει ότι ανακάλυψε το ασυνήθιστο ταλέντο του πριν από πέντε χρόνια....

Χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια ή εκπαίδευση πιστεύει ότι το σώμα του εκπέμπει μια «ιδιαίτερη ενέργεια», που αναγκάζει οτιδήποτε αντικείμενο που εφάπτεται στο δέρμα του να συγκολλάτε επάνω του.

Αρχικά παρατήρησε πως τραβά μεταλλικά αντικείμενα αλλά στην πορεία κατάλαβε ότι τραβούσε και πλαστικά αντικείμενα όπως το tv control κινητά τηλέφωνα κ.α.

Επίσης ο Etibar Elchyev ένας Γεωργιανός προπονητής του kick-boxing λέει ότι έσπασε το ατομικό του ρεκόρ, κρατώντας 53 κουτάλια στο σώμα του. Ο Etibar Elchyev, ανακάλυψε το ταλέντο του πριν από μερικά χρόνια. 

Ο αθλητής δεν σταμάτησε εκεί και αποφάσισε να κάνει την επίδειξή του ακόμα πιο συναρπαστική με το τράβηγμα ενός αυτοκινήτου Mercedes με ένα σχοινί και ένα μεταλλικό φύλλο στο στήθος του αλλά και με ένα έφηβο να κάθεται πάνω του. Κατάφερε να τραβήξει το αυτοκίνητο για πάνω από 30 δευτερόλεπτα.

Δείτε τον Etibar Elchyev στα παρακάτω videos:






photos://metro.co.uk/

Δεν υπάρχουν σχόλια: