WHBC-GR: Ηλεκτρική μοτοσικλέτα από τη Harley Davidson (pics-video)

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ηλεκτρική μοτοσικλέτα από τη Harley Davidson (pics-video)

H Harley Davidson ήταν παραδοσιακά σύμβολο μίας κουλτούρας ελευθερίας και «κλασικού», που επέμενε στο δικό της πνεύμα, ανεξάρτητα από τις επιταγές των καιρών. Για αυτό ακριβώς και προκάλεσε έκπληξη η παρουσίαση από πλευράς της του Project LiveWire- της πρώτης ηλεκτρικής μοτοσικλέτας της εταιρείας...

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, ξεκινώντας από την επόμενη εβδομάδα, επιλεγμένοι καταναλωτές σε όλες τις ΗΠΑ (η μοτοσικλέτα δεν θα διατεθεί σε πρώτο επίπεδο ευρέως σε πώληση) θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το όχημα και να παρέχουν feedback, «βοηθώντας στην διαμόρφωση του μέλλοντος της πρώτης ηλεκτρικής μοτοσικλέτας της Harley Davidson».

Το Project LiveWire έχει ως κύριο στόχο την εξαγωγή συμπερασμάτων όσον αφορά στο τι περιμένουν οι μοτοσικλετιστές από μία ηλεκτρική Harley. «Η Αμερική στα καλύτερά της είχε να κάνει πάντα με την επανεφεύρεση» δήλωσε ο Ματ Λέβατιτς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Harley Davidson Motor Company. 


«Και, όπως η Αμερική, η Harley Davidson έχει επανεφεύρει τον εαυτό της πολλές φορές στην ιστορία της, με τους πελάτες να μας υπαγορεύουν κάθε βήμα της διαδρομής. Το Project LiveWire είναι άλλη μία συναρπαστική στιγμή της ιστορίας μας».

Ακόμα και αυτοί που δεν θα έχουν την ευκαιρία να καβαλήσουν τη μηχανή θα μπορούν να πάρουν μία «γεύση» του Project LiveWire μέσω του Jumpstart- μίας εξομοιωμένης εμπειρίας.

Μέσα στο 2014 θα πραγματοποιηθεί μία περιοδεία στις ΗΠΑ, ξεκινώντας με ένα ταξίδι στον «Route 66», στο πλαίσιο της οποίας θα γίνουν επισκέψεις σε 30 αντιπροσωπείες. Το 2015 το Project Live Experience θα συνεχίσει στις ΗΠΑ και θα επεκταθεί και στον Καναδά και στην Ευρώπη.

Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, η μοτοσικλέτα συνδυάζει την στιλιστική κληρονομιά της Harley με την τελευταία τεχνολογία για να «παρέχει μία νέα έκφραση του χαρακτηριστικού look, ήχου και αίσθησης της Harley Davidson».






Δεν υπάρχουν σχόλια: