WHBC-GR: Το νέο τρέιλερ του νέου Star Wars είναι εδώ!

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Το νέο τρέιλερ του νέου Star Wars είναι εδώ!

Ανήμερα τα Χριστούγεννα θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες η νέα ταινία του Πολέμου των Άστρων με τίτλο «Star Wars: The Force Awakens» και, επιτέλους, το πιο "χορταστικό" επίσημο τρέιλερ είδε το φως της δημοσιότητας...

Το τρέιλερ δεν αποκαλύπτει πολλά για την πολυαναμενόμενη ταινία, την σκηνοθεσία της οποίας ανέλαβε ο J.J. Abraams, αλλά καταφέρνει να μας ανοίξει την όρεξη με νέους και παλιούς χαρακτήρες να μας «κλείνουν το μάτι».


Η πριγκίπισσα Λέια και ο Χαν Σόλο επιστρέφουν, ενώ μας συστήνεται η Ντέζι Ρίντλεϊ ως «Ρέι», που πιθανολογείται πως θα είναι η κόρη του Χαν Σόλο και της Λέια, καθώς και ο Κάιλο Ρεν, ο νέος κακός της σειράς, που μιλά σε μια κατεστραμμένη μάσκα του Darth Vader και υπόσχεται να τελειώσει ότι ξεκίνησε. 

photo: Christopher Skinner Force Awakens Fan Art 2


Η πλοκή θα τοποθετείται 30 χρόνια μετά την Επιστροφή των Τζεντάι, ενώ πρόκειται για την έβδομη συνέχεια του «κυρίως κορμού» του Star Wars και θεωρείται η πρώτη ταινία της τρίτης τριλογίας. 

Δείτε εδώ το θεαματικό τρέιλερ του Star Wars - «The Force Awakens» που βγαίνει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο και ανυπομονήστε μαζί μας








Δεν υπάρχουν σχόλια: