WHBC-GR: Björk: Μουσικό ταξίδι στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Björk: Μουσικό ταξίδι στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας

Η Ισλανδή μουσικός, ηθοποιός και τραγουδίστρια Björk κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή -την οποία το κοινό μπορεί να προμηθευτεί στο Apple Store - με σκοπό να συνοδεύσει το τρισδιάστατο βίντεό της «Stonemilker», το οποίο έχει προβληθεί σε ειδικές εκθέσεις στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη...

Στο βίντεο  - που ανέβηκε για πρώτη φορά στο YouTube τον περασμένο Ιούνιο - χάρη σε αυτή την καινούργια εφαρμογή θα μπορεί κάποιος να το δει όπως ακριβώς είχε φανταστεί η Björk να το απολαμβάνει το κοινό της.

Το «Stonemilker» αποτελεί το εναρκτήριο κομμάτι στο άλμπουμ με τίτλο «Vulnicura» που κυκλοφόρησε το 2015, και το βιντεοκλίπ γυρίστηκε από τον σκηνοθέτη Andrew Thomas Huang.

Στο συναρπαστικό βίντεο, η 50χρονη καλλιτέχνης τραγουδά και χορεύει στην ίδια παραλία του Reykjavik της Ισλανδίας, όπου και έγραψε το τραγούδι. Λίγο μετά βγαίνει περπατώντας έξω από το πλάνο και δίνει το σύνθημα στο θεατή να τραβήξει την οθόνη, χρησιμοποιώντας το μοχλό με τα βέλη που βρίσκεται στο πάνω αριστερά μέρος της, ώστε να την ακολουθεί. 

«Η οικειότητα είναι ο στόχος του πρότζεκτ, εμφανίζοντας την Björk σε μια απεριόριστη σκηνή και δίνοντας στο κοινό της μία εμπειρία πρόσωπο με πρόσωπο με την ίδια», αναφέρει ο Andrew Thomas Huang. 



we are deeply humbled to hear that rough trade has selected , out of all the thousands of gorgeous albums released this year , 'vulnicura' as their favorite . thankyouthanktyouthankyou .
Δημοσιεύτηκε από Björk στις Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015



Δεν υπάρχουν σχόλια: