WHBC-GR: Zonar's: Το ιστορικό καφέ άνοιξε και πάλι τις πόρτες του

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Zonar's: Το ιστορικό καφέ άνοιξε και πάλι τις πόρτες του

Το ιστορικό καφέ που ιδρύθηκε το 1939 και αποτέλεσε στέκι του Μάνου Χατζιδάκι, της Μελίνας Μερκούρη, του Σπύρου Μελά, του Οδυσσέα Ελύτη, του Νίκου Γκάτσου και πολλών ακόμα σημαντικών συγγραφέων, καλλιτεχνών και διανοούμενων της Ελλάδας, άνοιξε και πάλι τις πόρτες του με την βοήθεια του επιχειρηματία Χρύσανθου Πανά....

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @jeveuxdeus στις

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Selina (@selinou) στις

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Regina Kouri (@regrinia) στις

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Marietta (@marietou) στις
Όπως ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξη που είχε δώσει στην HuffPost Greece, το Zonar's θα αναβαθμιστεί χωρίς να χάσει το ιστορικό του στίγμα, και έτσι έγινε.

Με μωσαϊκά, διάφανες κουρτίνες, στρογγυλά τραπεζάκια και πολυτέλεια αντίστοιχη της ιστορίας, το ανακαινισμένο και ανανεωμένο Zonar's που άνοιξε προ ημερών, τράβηξε τα βλέμματα όλων των Αθηναίων και φυσικά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με τα πρώτα σχόλια να είναι διθυραμβικά.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Konstantinos Rigos (@rigosk) στις

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mr. & Mrs. Sigalas (@mrandmrssigalas) στις
Πέρα από τις φωτογραφίες που πολλοί χρήστες του Instagram ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς δίνοντάς μας μια γεύση από τον χώρo, αλλά και το μενού του μαγαζιού, δεν έλειψαν και κάποια αρνητικά σχόλια. 

Συγκεκριμένα, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν κρίνει αρνητικά το γεγονός ότι στο κατάστημα υπάρχει υποδοχή και αναφέρουν ότι «έφαγαν πόρτα» όταν ήπιαν ότι ηθελαν να πιούν καφέ, ή δεν τους άφησαν να μπουν μέσα για να δουν τον ανακαινισμένο χώρο, ή επειδή βρήκαν τον καφέ και το μενού «τσιμπημένο».

social media:


Δημοσιεύτηκε από Zonars Athens στις Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Counting down the days...History is being rewritten this DECEMBER #zonarsathens #newera #athensrevival #panassophisticatedhospitality
Δημοσιεύτηκε από Zonars Athens στις Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015




Δεν υπάρχουν σχόλια: