WHBC-GR: Ο Kevin Costner έρχεται για μια συναυλία στην Ελλάδα!

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Kevin Costner έρχεται για μια συναυλία στην Ελλάδα!
















Κ
αι όμως είναι αλήθεια! Ο βραβευμένος ηθοποιός που λατρέψαμε στο «Χορεύοντας με τους Λύκους» έρχεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής του τουρνέ, για να δώσει μία μοναδική συναυλία με το συγκρότημα του Modern West, στο θέατρο Badminton - την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου.
Ο
Kevin Costner εκτός από τις εξαιρετικές υποκριτικές του ικανότητες, διαθέτει και ταλέντο του στη μουσική σύνθεση και το τραγούδι. Το άλμπουμ «Untold Truths» κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2008 από τη Universal South, φέρνοντας στο συγκρότημα μια CMT Υποψηφιότητα για το Βίντεο της Χρονιάς ("Backyard"). Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στην Ευτώπη στις αρχές του 2009 ενώ το συγκρότημα παρουσίασε το τραγούδι "Long Hot Night" στην επιτυχημένη ταινία "Swing Vote" με τον Costner πρωταγωνιστή.
Η
συναυλία στην Αθήνα θα γίνει στο θέατρο Badminton την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου (ώρα έναρξης: 21.00). Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 150 Ευρώ, 100 Ευρώ, 80 Ευρώ, 65 Ευρώ, 45 Ευρώ και 35 Ευρώ. Η προπώληση έχει ξεκινήσει στα: Public (Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος), Virgin Megastores (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι), Ticketnet.gr (Λ. Κηφiσίας 46, Αμπελόκηποι), Ταμεία Θεάτρου Badminton (Άλσος Στρατού, Γουδή).
(e-radio.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: