WHBC-GR: Η επιστροφή της Αλίκης Στη Χώρα Των Θαυμάτων!

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Η επιστροφή της Αλίκης Στη Χώρα Των Θαυμάτων!


Η Walt Disney Pictures έδωσε μια άλλη γεύση του 'Alice in Wonderland' (Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων) του Tim Burton κυκλοφορώντας ένα νέο trailer της ταινίας...

Το νέο αυτό clip πρόκειται να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες σε μορφή 3D πριν την προβολή της 3D ταινίας του James Cameron, Avatar. Το trailer δείχνει την Αλίκη που ξεκινά για μια νέα περιπέτεια καθώς επιστρέφει στη Χώρα των Θαυμάτων, ένα μέρος που επισκέφθηκε πριν πολλά χρόνια.

Φημολογείται ότι είναι μία επική 3D περιπέτεια φαντασίας η οποία δίνει μια μαγεία και μια ευφάνταστη εξέλιξη σε μια από τις πιο αγαπημένες ιστορίες όλων των εποχών.
Η ταινία παρακολουθεί την 19χρονη Αλίκη που επιστρέφει στον φανταστικό αυτόν κόσμο, που συνάντησε για πρώτη φορά όταν ήταν μικρο κοριτσάκι, για να ξανασμίξει με τους παιδικούς της φίλους.



Αυτή τη φορά, η Αλίκη επιχειρεί ένα φανταστικό ταξίδι για να βρει την αληθινή μοίρα της και το τέλος της βασιλείας της Κόκκινης Βασίλισσας του τρόμου.
Η Mia Wasikowska ενσαρκώνει την Αλίκη, ενώ ο Johnny Depp υποδύεται τον Mad Hatter. Η Anne Hathaway και η Helena Bonham Carter συμπληρώνουν το καστ ενσαρκώνοντας τη Λευκή Βασίλισσα και τη Κόκκινη Βασίλισσα αντίστοιχα.

Είμαι σίγουρος ότι ο παραμυθάς και αγαπημένος μου σκηνοθέτης Tim Burton θα μας εκπλήξει πάλι.
Η ταινία θα κυκλοφορήσει σε Disney Digital 3D στις ΗΠΑ στις 5 Μαρτίου 2010.



Mediasoup

Δεν υπάρχουν σχόλια: