WHBC-GR: Συναυλία του Μίμη Πλέσσα για τα παιδιά της Αφρικής

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Συναυλία του Μίμη Πλέσσα για τα παιδιά της Αφρικής


Το Κέντρο Πολιτισμού της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τη μη κυβερνητική οργάνωση «Ελληνική Δράση Αφρικής», διοργανώνουν σήμερα συναυλία του Μίμη Πλέσσα, με τίτλο «Plessas in New York», αφιερωμένη στα παιδιά του ορφανοτροφείου και του νοσοκομείου «Ελλάς» στην Ακτή Ελεφαντοστού, στο Βασιλικό Θέατρο, στις 20.30 μ.μ....

Στη συναυλία συμμετέχουν, εκτός από τον Μίμη Πλέσσα στο πιάνο, ο Χρήστος Ραφαηλίδης στο βιμπράφωνο και η Εύη Σιαμαντά στο τραγούδι. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του ορφανοτροφείου «Ελλάς Μακεδονία», όπου φιλοξενούνται 240 παιδιά, οι γονείς των οποίων έχουν πεθάνει από AIDS.

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ελληνική Δράση Αφρικής», με επικεφαλής τη γενική πρόξενο της Ακτής Ελεφαντοστού Μάρω Κεσεσίογλου, δραστηριοποιείται στην Ακτή Ελεφαντοστού, όπου έχει ιδρύσει εννέα νοσοκομεία, ένα ορφανοτροφείο, ένα σχολείο, ενώ έχει εξοπλίσει 30 Κέντρα Υγείας και έχει υλοποιήσει 70 προγράμματα ανάπτυξης, με τα οποία ιδρύθηκαν 70 συνεταιρισμοί με 3.000 γυναίκες, που πέτυχαν να αυξήσουν το μηνιαίο εισόδημά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: