WHBC-GR: Η Kim Lenz στο Half Note

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Η Kim Lenz στο Half Note

«Αν ο Elvis ήταν γυναίκα, πιθανώς θα είχε τον ίδιο ήχο με την Kim Lenz», γράφει χαρακτηριστικά το περιοδικό Rolling Stone για την Kim Lenz...


Η ζωηρή τραγουδίστρια - συνθέτρια – κιθαρίστρια με τα καφέ-πορτοκαλί μαλλιά και οι The Jaguars, πρόκειται να εμφανιστούν στη σκηνή του Half Note για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων από τις 9 έως και τις 15 Απριλίου.

Η Kim Lenz, καθιέρωσε τον εαυτό της ως μια πολύ μοντέρνα, rockabilly τραγουδίστρια και δέχτηκε διθυραμβικές κριτικές για τα δυο άλμπουμ της αλλά και για τις εμφανίσεις της στην Ευρώπη και την Αμερική.

Ύστερα από ένα διάλειμμα στις συναυλίες και τη δισκογραφία της, η Kim, επέστρεψε με την καλύτερα ηχογραφημένη δουλειά της, το άλμπουμ “It’s All True”. Πρόκειται για μια φλογερή συλλογή γεμάτη από σύγχρονους rockabilly ήχους που εντέχνως αναδεικνύει την αυθάδεια, την ενέργεια και τη φοβερή δύναμη της φωνής της.

Αυτή η δουλειά της περιλαμβάνει την ορχηστρική δυναμική των The Jaguars (του κιθαρίστα Nick Curran, του μπασίστα Jake Erwin, του ντράμερ Scotty Tecce) και σε guest εμφάνιση τα φωνητικά του αισθαντικού maestro από την δυτική Καλιφόρνια, Big Sandy. Ξανά μέσα στο παιχνίδι και πάντα έτοιμη να ροκάρει η Kim Lenz μαζί με τους The Jaguars αναμένεται να ξεσηκώσει και το ελληνικό κοινό μέχρι τα μέσα Απριλίου.


Πληροφορίες: Half Note Jazz club, Τριβωνιανού 17, Μετς, 210 9213 360, 210 9213310.
πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: