WHBC-GR: Καπνοί στην Κόκκινη πλατεία!

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Καπνοί στην Κόκκινη πλατεία!

Οι κάτοικοι της Μόσχας ξύπνησαν την Κυριακή με ασυνήθιστο τρόπο. Μια McLaren Mercedes και μια τριθέσια Renault F1 αναστάτωσαν την Κόκκινη πλατεία με τα περάσματα τους...

Οι Τζένσον Μπάτον και Βιτάλι Πετρόφ έδωσαν στους Ρώσους γεύση από F1, ήχο μυρωδιά από καμένο λάστιχο και για τους λίγους VIP τυχερούς που μπήκαν στο τριθέσιο με οδηγό τον Πετρόφ αίσθηση F1......

Η εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία της Bavaria Moscow City Racing [BMCR].
«Δεν ήταν μέρα δουλειάς σήμερα, ήταν μέρα διασκέδασης» τόνισε ο Μπάτον γελώντας: «Πάντα ήθελα να επισκεφτώ τη Μόσχα, βέβαια δεν πρόλαβα να δω πολλά από την πόλη καθώς έμεινα μόνο 2 μέρες. Σίγουρα είναι καλή ιδέα να γίνει αγώνας εδώ, θέλω να ξανάρθω».

Οι οργανωτές στη Μόσχα βρίσκονται πολύ κοντά στο να κλείσουν συμφωνία με το Μπέρνι Έκλεστον για την διεξαγωγή αγώνα στους δρόμους της πόλης.
«Μια πόλη σα τη Μόσχα αξίζει να βρίσκεται στο πρόγραμμα της F1. Έχουν γίνει τα πιο σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση» τόνισαν οι οργανωτές.

Ο διευθ. σύμβουλος της F1, Μπέρνι Έκλεστον έχει δηλώσει ότι ο αγώνας στους δρόμους του Κρεμλίνου αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο.


πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: