WHBC-GR: H Lady Gaga σκότωσε τον Άγιο Βασίλη! (+video)

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

H Lady Gaga σκότωσε τον Άγιο Βασίλη! (+video)


O μοναδικός άνθρωπος, από τον οποίο θα κινδύνευε ο Άγιος Βασίλης από βέβαιο θάνατο, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την Lady Gaga!...


Η 24χρονη pop star που πρόσφατα χρίστηκε Γυναίκα της Χρονιάς από τα MTV News  την προηγούμενη Πέμπτη, άνοιξε τις συναυλίες της στη London 02 Arena με τον δικό της, ξεχωριστό, χριστουγεννιάτικο χαιρετισμό!

Καθώς χαιρετούσε τους θεατές που βρίσκονταν στις πρώτες σειρές, ένας θεατής πέταξε στην Gaga μια κούκλα Άγιου Βασίλη. Εκείνη πήρε την κούκλα στα χέρια της, τη περιεργάστηκε και ξεκίνησε να μονολογεί: «Μου αρέσουν τα Χριστούγεννα, αλλά για εσάς που νοιώθετε μίζεροι και μοναχικοί, για να σας δώσω λίγη χαρά…» είπε και εκείνη την στιγμή δάγκωσε το κεφάλι της κούκλας με δύναμη , ρίχνοντας το στο πάτωμα.

Στην συνέχεια βρήκε το κεφάλι με τα τακούνια της και άρχισε να το πατάει μέχρι την στιγμή που διαλύθηκε εντελώς! Τότε είπε στο κοινό: «Μισώ τα Χριστούγεννα! Είμαι πάντα μόνη και αισθάνομαι μίζερη! Ηλίθιο παιχνίδι!".

Το ιδιόμορφο αυτό gore κωμικό νούμερο τελείωσε με την Gaga να παίρνει την κούκλα στα χέρια της και να «αιτιολογεί» την πράξη της: «Ήταν έγκυος, με χημικά ακατάλληλα για παιδιά…» είπε και πέρασε στο επόμενο τραγούδι της συναυλίας .


Δεν υπάρχουν σχόλια: