WHBC-GR: Ήξερες ότι...

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ήξερες ότι...



Διαβάστε μερικές αληθινές ιστορίες και γεγονότα για τον κόσμο του θεάματος. Είναι σίγουρο ότι κάποια από αυτά θα σας ξαφνιάσουν!...

- Ο Τομ Κρουζ κέρδιζε το χαρτζιλίκι του, ως παιδί, πουλώντας εφημερίδες.- Το ίδιο έκανε και ο Σον “Νίντι” Κομπς όταν ήταν 12........

- Ο Μπραντ Πιτ δεν είχε πρόβλημα να κάνει οτιδήποτε για να βγάλει λεφτά, ενώ προσπαθούσε να εισχωρήσει στον κόσμο του Χόλιγουντ. Μια εποχή, ντυνόταν… κοτόπουλο, ως η μασκότ του εστιατορίου Pollo Loco.

- Έχετε ποντίκια στο σπίτι; Καλέστε τον Ουόρεν Μπίτι. Πριν χτυπήσει χρυσό στο Χόλιγουντ, δούλευε ως εξολοθρευτής τρωκτικών!

- Σαν έφηβος ο Τομ Χανκς πουλούσε ποπκόρν και φυστίκια, ενώ όταν ενηλικιώθηκε δούλευε ως αχθοφόρος σε ξενοδοχείο.

- Όταν διευθυντικό στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας πρωτογνώρισε τους Pink Floyd ρώτησε: Ποιος από σας είναι ο Pink?

- Ο Jimi Hendrix αποβλήθηκε δια παντός από το σχολείο του γιατί πιάστηκε να κρατάει το χέρι μιας λευκής συμμαθήτριάς του στην τάξη.

- Το 1978 το συγκρότημα ΑΒΒΑ ήταν το πιο επικερδές εμπόρευμα εξαγωγής της Σουηδίας. Η αυτοκινητοβιομηχανία Volvo ερχόταν δεύτερη.

- Ο Eric Clapton γεννήθηκε από μια ανύπαντρη 17χρονη έφηβη μητέρα. Για να αποφύγει την ντροπή μεγάλωσε πιστεύοντας ότι ο παππούς και η γιαγιά του ήταν οι γονείς του και η μητέρα του ήταν η αδερφή του.


- Όταν οι Pink Floyd έκαναν μια συναυλία στο Crystal Palace Bowl του Λονδίνου μπροστά από μια μεγάλη λίμνη, έπαιξαν τόσο δυνατά που ένας αριθμός ψαριών πέθανε.

- Ο μπασίστας των Rolling Stones, Bill Wyman όταν ήταν 47 χρονών σύναψε σχέση με την 13χρονη Mandy Smith. Έξι χρόνια αργότερα την παντρεύτηκε. Ο γάμος κράτησε μόνο για 17 μήνες. Αργότερα, ο 30χρονος γιος του Wyman, Stephen, παντρεύτηκε την μητέρα της Mandy (46 ετών) και έτσι έγινε πατριός της πρώην μητριάς του.
[via]

Δεν υπάρχουν σχόλια: