WHBC-GR: Ο Γιωργος Λάνθιμος ξαναχτυπά στο φεστιβάλ Βενετίας

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ο Γιωργος Λάνθιμος ξαναχτυπά στο φεστιβάλ Βενετίας

Σε λίγες ώρες από τώρα το κοινό θα απολαύσει την νέα ταινία του Τζόρτζ Κλούνεϊ «Τhe Ides of March» με την οποία ανοίγει το Φεστιβάλ Βενετίας....

Ένας άλλος Γιώργος όμως, ο δικός μας ο Γιώργος Λάνθιμος παρουσιάζει και αυτός την νέα του ταινία «Άλπεις» αύριο στο Φεστιβάλ....

Οι πληροφορίες για το στόρι της ταινίας ήταν σχεδόν ανύπαρκτες και φαίνεται ότι το team του Λάνθιμου καλά έκανε και τις κρατούσε κρυφές μιας και έχει δημιουργηθεί ήδη μεγάλη προσμονή και συζήτηση γύρω από την επερχόμενη προβολή.

Οι «Αλπεις», είναι μια ταινία που ο τίτλος της είναι το όνομα μιας παράνομης επιχειρηματικής οργάνωσης που αποτελείται από δύο άνδρες και δύο γυναίκες, η οποία προσφέρει μια μακάβρια υπηρεσία σε ανθρώπους που θρηνούν τον χαμό αγαπημένων τους προσώπων.

Τα μέλη της αντιγράφοντας τους τρόπους και φορώντας τα ρούχα του νεκρού, προσποιούνται ότι είναι αυτός για όσο καιρό χρειάζεται ο συγγενής να αποδεχτεί την απώλεια. Η ταινία (την παραγωγή της οποία συνυπογράφει με τον Λάνθιμο η Αθηνά Τσαγγάρη) θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 27 Οκτωβρίου από τη Feelgood.

Δεν υπάρχουν σχόλια: