WHBC-GR: Κάρολος - Νταϊάνα: Αδημοσίευτες φωτογραφίες

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Κάρολος - Νταϊάνα: Αδημοσίευτες φωτογραφίες


Από το μήνα του μέλιτος

Πίσω στο 1981 μας πηγαίνουν οι φωτογραφίες από το βασιλικό σκάφος «Britania», πάνω στο οποίο ο Κάρολος και η Νταϊάνα πέρασαν το μήνα του μέλιτος.
Χαρούμενοι κι ερωτευμένοι ακόμη όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 20 ετών και ο Κάρολος είχε το παρατσούκλι «τρελό άλογο», το ζευγάρι μας αποκαλύπτεται μέσα από...

.....το φωτογραφικό ασπρόμαυρο υλικό που είχε καλά φυλαγμένο χρόνια τώρα ένα από τα μέλη του πληρώματος, ο υπαξιωματικός του ναυτικού, Terry Smith, και το οποίο τραβήχτηκε από τον επίσημο φωτογράφο του «Britania».

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα για τις ανάγκες ενός τηλεοπτικού προγράμματος του BBC. Μαζί με τις φωτογραφίες ο 67χρονος Terry Smith θυμάται στιγμές εκείνης της ανέμελης εποχής:

«Ο Κάρολος και η Nταϊάνα ήταν πολύ ζεστοί και φιλικοί. Συνεχώς συζητούσαν, και μας άρεσε που τους βλέπαμε στο πλοίο να κυκλοφορούν ντυμένοι απλά όπως εμείς.

Ειδικά η Νταϊάνα έμοιαζε με μαθητριούλα. Ο Κάρολος ήταν περισσότερο σοβαρός αλλά σίγουρα έμοιαζε ευτυχισμένος. Οι δύο τους παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον τις δραστηριότητες του πληρώματος», θυμάται χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω το φωτογραφικό υλικό:










Δεν υπάρχουν σχόλια: