WHBC-GR: Robin Gibb (Bee Gees) R.I.P.

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Robin Gibb (Bee Gees) R.I.P.


Ο Robin Gibb, τραγουδιστής και συνθέτης/στιχουργός, των Bee Gees έχασε την μάχη με τον καρκίνο. Ήταν 62 ετών. Ο Gibb εδώ και δύο χρόνια έπασχε από καρκίνο στο έντερο και το συκώτι κάτι που έγινε ευρύτερα γνωστό τον περασμένο...


...Νοέμβριο, ενώ ο ίδιος είχε μιλήσει ανοιχτά για την κατάσταση μου τον περασμένο Γενάρη. Πρόσφατα υποβλήθηκε σε μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση, η οποία δυστυχώς επιδείνωσε την κατάστασή του.

Η ανακοίνωση του θανάτου του έγινε αργά το βράδυ της Κυριακής στο επίσημο website του.
Ο Robin Gibb , μαζί με τον δίδυμο αδερφό του Maurice και τον μεγαλύτερο αδερφό τους Barry, ως Bee Gees υπήρξαν ένα από τα πιο πετυχημένα συγκροτήματα των δεκαετιών ’60 και ’70, καταφέρνοντας το όνομά τους να γίνει συνώνυμο της disco.

Slideshow maker_/vorini.imgur.com/all/

Από το 1958 έως το 2001 κυκλοφόρησαν 22 συνολικά albums, με πάνω από 200.000 πωλήσεις, με μερικά από τα πιο πετυχημένα singles όλων των εποχών, όπως τα “Stayin’ Alive”, “How Deep Is Your Love”, “Massachusetts”, “More Than A Woman” και “Night Fever”, μεταξύ πολλών άλλων.

Εκτός της εκτενέστατης δισκογραφίας του με τους Bee Gees, ο Robin Gibb κυκλοφόρησε και 7 solo albums, με πιο πρόσφατη το “Titatic Requiem”, το οποίο ηχογράφησε μαζί με την μικρότερο γιο του Robin-John και την Royal Philharmonic Orchestra του Λονδίνου, για τα 100 χρόνια από την βύθιση του Τιτανικού.

 Θυμίζουμε ότι ο Maurice Gibb έφυγε από τη ζωή το 2002, ενώ ο τέταρτος αδερφός της οικογένειας, Andy Gibb , o οποίος έκανε solo καριέρα είχε αποβιώσει το 1988.

Robin Gibb R.I.P.
1949 – 2012











 Αν σας άρεσε αυτό το θέμα κοινοποιήσετε το στους Φίλους σας...
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: