WHBC-GR: G20 | Η κρίση σε υπερχλιδάτο ξενοδοχείο (pics)

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

G20 | Η κρίση σε υπερχλιδάτο ξενοδοχείο (pics)


Και του πουλιού το γάλα έχει το τουριστικό θέρετρο στο Λος Κάμπος του Μεξικού, όπου οι ηγέτες του G20 προσπαθούν να βρουν εξόδους από την κρίση στην Ευρωζώνη. Στο ξενοδοχειακό συγκρότημα όπου διαμένουν... 


...οι πρόεδροι των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Κίνας και οι υπόλοιποι ανώτατοι αξιωματούχοι που συμμετέχουν στις συνομιλίες, έχουν δώσει το «παρών» διασημότητες του Χόλιγουντ, όπως οι ηθοποιοί Κάμερον Ντίαζ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Εύα Λονγκόρια, Τζορτζ Κλούνει, Μπάρμπαρα Στρέιζαντ αλλά και η τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν, η Όπρα Ουίνφρει καθώς και η Λατίνα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ. 

 Στο σημείο όπου βρίσκεται το υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Las Ventanas Al Paraiso», το «παράθυρο προς τον παράδεισο», όπως τον αποκαλούν οι ντόπιοι, αποτελεί κέντρο ψυχικής, διανοητικής και σωματικής αναζωογόνησης. 

Εκτός από τις ατελείωτες πισίνες και το παγκοσμίως αναγνωρισμένο spa που διαθέτει, τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι εξοπλισμένα με τηλεσκόπια προκειμένου οι ένοικοι να μπορούν να παρακολουθούν τις... φάλαινες ενώ υπάρχουν και υπόγεια τούνελ έτσι το προσωπικό κατά τις μετακινήσεις του να μην διαταράσσει την ησυχία των ενοίκων. 

Η (παγκόσμια) φτώχεια θέλει μάλλον καλοπέραση...










Sources of Information: http://www.protothema.gr

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: