WHBC-GR: 3 εφαρμογές για τους επισκέπτες των Ολυμπιακών Αγώνων

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

3 εφαρμογές για τους επισκέπτες των Ολυμπιακών Αγώνων


Αν έχετε σχεδιάσει ένα ταξίδι στο Λονδίνο αυτό το καλοκαίρι σε συνδυασμό με τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν εκεί, υπάρχουν πέντε apps που μπορούν να σας διευκολύνουν στην καθημερινότητά σας.....


 Εννοείται ότι τα περισσότερα από αυτά κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους και σε οποιαδήποτε άλλη περίοδο θα βρεθείτε στο Λονδίνο.

London Tube Deluxe: Πολύ απλά ορίζεται το σημείο εκκίνησης και το σημείο προορισμού και η εφαρμογή σας λέει ποια τρένα πρέπει να χρησιμοποιήσετε, σε ποιες στάσεις να κάνετε αλλαγές, ποιες γραμμές έχουν πρόβλημα λόγω επισκευών και όλα αυτά σε συνδυασμό με χάρτες υψηλής ανάλυσης και πρόγραμμα δρομολογίων. Διαθέσιμη για iOS, στα 0,8 ευρώ.


London Olympics 2012 Ultimate: Τα πάντα όλα. Αναλυτικό πρόγραμμα events, ενημερώσεις για την εξέλιξη αγωνισμάτων και τα μετάλλια που έχουν συγκεντρώσει οι χώρες, ειδήσεις σχετικά με τα αγωνίσματα, ακόμα και δυνατότητα πρόβλεψης νικητή σε κάποιο αγώνισμα (χωρίς στοιχηματισμό) και ενημέρωση από το πρόγραμμα αν η πρόβλεψη σας ήταν σωστή.
Είναι διαθέσιμη για Android και είναι δωρεάν. 


Tagwhat: Περπατάτε και έχετε μπροστά σας μια ανοιχτή εγκυκλοπαίδεια. Το κτήριο που βλέπετε δεξιά σας και δεν σας λέει τίποτα κρύβει μέσα του μια ένα από τα παλαιότερα αποστακτήρια στο Λονδίνο. Μόλις περάσατε το σπίτι του Σέρλοκ Χολμς χωρίς να το προσέξετε. 

Αυτή είναι η αποστολή του Tagwhat να σας αποκαλύψει τα αθέατα μυστικά της πόλης. 
Με τη βοήθεια του GPS, η εφαρμογή καταλαβαίνει που βρίσκεστε και σας παρουσιάζει αξιόλογα σημεία κοντά σας. Το Tagwhat είναι διαθέσιμο για Android και iOS και είναι δωρεάν. 



Sources of Information:http://www.appgaraz.gr/

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: