WHBC-GR: Google Art Project | 29 νέες online συλλογές έργων τέχνης από 14 χώρες του κόσμου!

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Google Art Project | 29 νέες online συλλογές έργων τέχνης από 14 χώρες του κόσμου!


Από τον περασμένο Απρίλιο είχε δραστηριοποιηθεί η Google δείχνοντας το ενδιαφέρον της για την τέχνη. Από τότε έργα ζωγραφικής, γλυπτά, street art, φωτογραφίες κ.α. από...

...15 εκατομμύρια ανθρώπους από όλο τον κόσμο βρίσκονται στην διάθεση των χρηστών του διαδικτύου. Ο αριθμός των έργων τέχνης αυξάνεται καθημερινά. 

Έτσι τώρα μπορείτε να δείτε από την Google 30000 έργα τέχνης, και 29 νέες συλλογές έργων τέχνης από 14 χώρες του κόσμου σε online σύνδεση.


Το Google Art Project είναι ένα μεγάλο εκπαιδευτικό εργαλείο για τους φοιτητές των καλών τεχνών, και τους λάτρεις της τέχνης,αλλά και για εκείνους που θέλουν να μάθουν για την τέχνη. 

Ένα κουμπί “Compare” (Σύγκριση) έχει προστεθεί στην σειρά εργαλείων στο αριστερό μέρος του κάθε πίνακα. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να εξετάσετε δύο κομμάτια του έργου τέχνης side-by-side για να δείτε το στυλ ενός καλλιτέχνη και κατά πόσο έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου.
Κάντε κλικ (εδώ) να δείτε ένα παράδειγμα

Μπορείτε να δείτε:


Η Google έχει επίσης δημιουργήσει ένα  Hangout , έτσι ώστε να μπορείτε να μοιραστείτε τις αγαπημένες σας συλλογές με τους φίλους σας κάνοντας τους εσείς μια προσωπική ξενάγηση και παραθέτοντας και την κριτική σας. 

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε πώς λειτουργεί



Sources of Information:http://googleblog.blogspot.gr

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: