WHBC-GR: Οι Rolling Stones έγιναν 50 ετών και το γιόρτασαν στο Ο2 Arena του Λονδίνου (pics+video)

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Οι Rolling Stones έγιναν 50 ετών και το γιόρτασαν στο Ο2 Arena του Λονδίνου (pics+video)


Έπειτα από πέντε χρόνια, οι θρυλικοί Rolling Stones ανέβηκαν την Κυριακή ξανά στη σκηνή, με αφορμή τα 50 χρόνια παρουσίας τους στο μουσικό στερέωμα. Το μουσικό γεγονός της χρονιάς παρακολούθησαν ζωντανά τουλάχιστον 20.000 θεατές στο Ο2 Arena του Λονδίνου...

Για περισσότερες από δύο ώρες, οι Μικ Τζάγκερ, Ρόνι Γούντ, Κιθ Ρίτσαρντς και Τσάρλι Γουάτς ξεσήκωσαν το κοινό, ενώ μαζί τους ήταν και το πρώην μέλος του συγκροτήματος, ο μπασίστας Μπιλ Γουάιμαν.


Στη σκηνή ανέβηκε επίσης και η ντίβα της αμερικανικής R&B Μέρι Τζει Μπλίτζ η οποία τραγούδησε μαζί με τον Τζάγκερ το «Gimme Shelter», καθώς και ο Μικ Τέιλορ, αλλά και ο κιθαρίστας Τζεφ Μπεκ, που έπαιξε το «I'm Going Down».


Οι πιστοί οπαδοί του συγκροτήματος δεν αποθαρρύνθηκαν, από την ιδιαιτέρως υψηλή τιμή των εισιτηρίων, κάτι για το οποίο είχαν επικριθεί, προσφάτως, οι Rolling Stones. Όσοι βρέθηκαν στην O2 Arena κατέβαλαν αντίτιμο ακόμη και 500 ευρώ για να παρακολουθήσουν τη συναυλία.

Στην αρχή της δε, ο Μικ Τζάγκερ αστειεύτηκε για τις ακριβές τιμές των εισιτηρίων, λέγοντας, «δεν είναι τόσο φθηνές και αυτό είναι το πρόβλημα». Αυτή η εμφάνιση ήταν η πρώτη από τις πέντε συναυλίες για την 50η επέτειο των Rolling Stones, στο πλαίσιο μιας περιοδείας που ονομάζεται «50 χρόνια και δεν έχει τελειώσει».

Η επόμενη συναυλία έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη στην ίδια αρένα,ενώ θα ακολουθήσουν άλλες τρεις στη Νέα Υόρκη, το Νιούαρκ, και το Νιου Τζέρσεϋ το Δεκέμβριο.





VIDEO: The Rolling Stones & Jeff Beck - Going Down - The O2 Arena - Live in London - November 25 2012






/tvxs.gr/


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: