WHBC-GR: TIME | Ποιο άραγε θα είναι το πρόσωπο της χρονιάς 2012 για το περιοδικό;

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

TIME | Ποιο άραγε θα είναι το πρόσωπο της χρονιάς 2012 για το περιοδικό;

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι την αποκάλυψη του προσώπου της χρονιάς για το περιοδικό TIME και το πρωί της Τρίτης αποκαλύφθηκε στην ενημερωτική εκπομπή του NBC NEWS, "Today", η βραχεία λίστα με τους οκτώ υποψηφίους για το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους της χρονιάς..

Η λίστα αυτή περιλαμβάνει πρόσωπα από το χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων, των επιστημών και του ακτιβισμού. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, το ζεύγος Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον, ο πρόεδρος της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι, η Πακιστανή μαθήτρια-ακτιβίστρια Μαλάλα Γιουσαφζάι, η διευθύνων σύμβουλος της "Yahoo!" Μαρίσα Μάγιερ, ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Τιμ Κουκ και το σωματίδιο Higgs, γνωστό ως σωματίδιο του θεού και οι τρεις επιστήμονες που το ανακάλυψαν. 

 Κάθε χρόνο από το 1927 το περιοδικό TIME βραβεύει το άτομο που επηρέασε περισσότερο τον κόσμο για τη χρονιά που πέρασε -για καλό ή κακό. 

Πέρυσι το βραβείο κέρδισε ο ανώνυμος διαδηλωτής. 

Μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει πάνω από 5,6 εκατ. άνθρωποι, ενώ προηγείται η Μαλάλα και δεύτερος έρχεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Το πρόσωπο για το 2012 θα δημοσιοποιηθεί την Τετάρτη στις 7 το πρωί στην εκπομπή "Today" του NBC NEWS.



  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: