WHBC-GR: Shakira και Pique γυμνοί για την... Unicef!

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Shakira και Pique γυμνοί για την... Unicef!

Μέσω ενός βίντεο και μιας φωτογραφίας, η Shakira και ο σύντροφός της Gerard Pique προτρέπουν τους θαυμαστές τους να βοηθήσουν τη UNICEF αντί να στείλουν δώρα για το πρώτο τους παιδί, που αναμένεται να έρθει στον κόσμο... λίαν συντόμως...
Δεν γνωρίζουμε αν οι φανατικοί θαυμαστές του ζευγαριού έχουν ήδη ξεκινήσει να τους "λούζουν" με δώρα, πάντως η Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο Ισπανός άσσος της Μπαρτσελόνα δήλωσαν ξεκάθαρα τον τρόπο με τον οποίο θα τους εκφράσει ο κόσμος την αγάπη του.

 Στο βίντεο, που θα δείτε παρακάτω, οι δύο αστέρες δίνουν ιδέες για τα "δώρα" που μπορεί να στείλουν οι fans, όπως τρόφιμα μακράς διαρκείας, εμβόλια και ιωδιούχο αλάτι.

Πιο συγκεκριμένα, οι θαυμαστές τους μπορούν να κάνουν online αγορές, όπως κουνουπιέρες που κοστίζουν πέντε δολάρια και προστατεύουν τα βρέφη από την ελονοσία, εμβόλια για την πολιομυελίτιδα έναντι δέκα δολαρίων για 17 παιδιά ή -το ακριβότερο αντικείμενο στη λίστα- θεραπευτική τροφή, μία πάστα με βάση το φυστικοβούτυρο που μπορεί να σώσει τη ζωή ενός βαριά υποσιτισμένου παιδιού.

Επίσης, η 35χρονη αστέρας, που είναι η νεότερη Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF, φωτογραφήθηκε στην αγκαλιά του 25χρονου Pique και πριν λίγη ώρα πόσταρε την φωτογραφία στη σελίδα της στο Facebook. 



 :www.nooz.gr/







 

Δεν υπάρχουν σχόλια: