WHBC-GR: Louis Vuitton | Προκαλεί με τη νέα διαφημιστική καμπάνια!

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Louis Vuitton | Προκαλεί με τη νέα διαφημιστική καμπάνια!

 Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Γαλλία το τελευταίο διαφημιστικό βίντεο της φίρμας Lοuis Vuitton, που παρουσιάζει μοντέλα ως πόρνες στους δρόμους του Παρισιού...

Η γαλλική οργάνωση για τα δικαιώματα των γυναικών Osez le Féminisme (Τολμήστε τον Φεμινισμό), κατήγγειλε την καμπάνια επειδή παρουσιάζει στον κόσμο μια «λαμπερή εικόνα της πορνείας». 

Στο βίντεο που σκηνοθέτησε ο Τζέιμς Λίμα για το βρετανικό περιοδικό Love Magazine, διαφημίζεται η κολεξιόν φθινόπωρο/χειμώνας. Τρία μοντέλα πρωταγωνιστούν ως πόρνες του Παρισίου: Η Κάρα Ντελεβίνγκν, η Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ και η Σάσκια ντε Μπρόου αιχμαλωτίζουν το βλέμμα των περαστικών αυτοκινήτων που έχουν βγει τη νύχτα στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας για αγοραίο έρωτα. 

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Parisien, η Lοuis Vuitton αρνήθηκε να σχολιάσει τις αντιδράσεις των φεμινιστικών οργανώσεων. «Είναι ένα βίντεο παραπλανητικό γιατί συνδέει δύο κόσμους εντελώς διαφορετικούς, αυτόν της ραπτικής και αυτόν της σεξουαλικής βίας» ανέφερε η οργάνωση Osez le Féminisme

H γνωστή για την ακτιβιστική της δράση οργάνωση Femen δεν έδειξε ότι εκπλήσσεται από το βίντεο με τις μοντέλα-πόρνεςτης Lοuis Vuitton: «Για μια ακόμη φορά χρησιμοποιούν το γυναικείο γυμνό για να πουλήσουν ρούχα» ανέφερε σε ανακοίνωσή της. 

Πάντως η στυλίστρια Katie Grand περιγράφει με πολύ διπλωματικό τρόπο το concept λέγοντας στο Ιταλικό περιοδικό Grazia ότι «πρόκειται για μία Γαλλίδα Κυρία που απολαμβάνει τη νύχτα».



Source via

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: