WHBC-GR: Πρεμιέρα του Twitter με μουσικά «τιτιβίσματα»

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Πρεμιέρα του Twitter με μουσικά «τιτιβίσματα»

Έκανε την εμφάνισή της σήμερα η πολυαναμενόμενη μουσική υπηρεσία του Twitter, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε στο «Good Morning America» το Twitter #music, μια υπηρεσία που θα αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι βρίσκουν μουσική πάντα μέσω του Twitter...

Ουσιαστικά, η υπηρεσία χρησιμοποιεί τη δραστηριότητα στο Twitter, δηλαδή όλα τα «τιτιβίσματα», και ανιχνεύει τα πιο δημοφιλή τραγούδια και τους καλλιτέχνες για τους οποίους μιλούν οι χρήστες.

Με βάση όλα αυτά τα στοιχεία, το κοινωνικό δίκτυο σας προτείνει τραγούδια και καλλιτέχνες, τα οποία θα μπορείτε να κοινοποιήσετε στους followers σας και να ακούσετε.

Η δωρεάν υπηρεσία θα αποτελεί επίσης ένα χώρο για συγκέντρωση πληροφοριών συγκεκριμένων καλλιτεχνών που θα βρίσκετε και θα ακολουθείτε, ενώ θα μπορείτε να βλέπετε και ποιους μουσικούς ακολουθούν οι καλλιτέχνες που ακολουθείτε εσείς.

Η υπηρεσία, δηλαδή, έχει σκοπό να σας οδηγήσει στο να ανακαλύψετε νέα συγκροτήματα, καλλιτέχνες και τραγούδια.

Σημειώνεται πως η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη στο App Store, ενώ δεν ανακοινώθηκε κάτι σχετικό με την έκδοση για Android.

Όσον αφορά την έκδοση στους υπολογιστές, το Twitter #music διατίθεται μέσω του music.twitter.com μόνο σε ΗΠΑ, Καναδά, Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Καινούριες χώρες αλλά και υποστήριξη για το Android αναμένεται μέσα στο 2013.

Το Twitter #music συνεργάζεται με το iTunes, Spotify και Rdio. Ως προεπιλογή θα μπορείτε να ακούσετε προεπισκοπήσεις των τραγουδιών μέσω του iTunes, ενώ οι συνδρομητές των υπηρεσιών Spotify και Rdio (δεν υποστηρίζονται στην Ελλάδα) θα μπορούν να ακούνε ολόκληρο το κομμάτι.






Source via

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: