WHBC-GR: Κλείνει το YouTube τα μεσάνυχτα, ανακοίνωσε η Google!

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Κλείνει το YouTube τα μεσάνυχτα, ανακοίνωσε η Google!


Τα μεσάνυχτα της 1ης Απριλίου 2013, το YouTube δεν θα δέχεται πλέον upload. Δέκα χρόνια αργότερα, το YouTube.com θα αναβιώσει με μοναδικό βίντεο, αυτό του νικητή...

Τα μεσάνυχτα το YouTube θα πάψει να αποκρίνεται στα αιτήματα σύνδεσης, καθώς ο... «οκταετής διαγωνισμός ανάδειξης του δημοφιλέστερου βίντεο θα λήξει», ανακοίνωσε επίσημα η Google.

Τριάντα χιλιάδες τεχνικοί θα αρχίσουν να ψάχνουν ανάμεσα σε 150.000 βιντεοκλίπ για να επιλέξουν το καλύτερο βίντεο στον κόσμο. Ο νικητής θα λάβει 500 δολάρια και ένα MP3όφωνο με κλιπ. Το βίντεο που θα αναδειχτεί θα είναι το μοναδικό βίντεο στο  YouTube όταν ο δικτυακός τόπος αναβιώσει δέκα χρόνια αργότερα -όσο υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί για να γίνει η αναζήτηση-, το 2023.


«Το Gangnam Style έχει τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσει όσο και ένα βίντεο με 40 προβολές ενός άνδρα που ταΐζει ψίχουλα ένα παπάκι», δήλωσε ο CEO του YouTube Salara Kamangar.

Δείτε το βίντεο, όπου περιγράφεται με λεπτομέρεια η διαδικασία επιλογής του νικητή του πλέον μακρόχρονου διαγωνισμού σύνθεσης βίντεο στα χρονικά.


Με όλα τα στοιχεία για να πείσει ακόμα και τους δύσπιστους, η είδηση δεν είναι παρά μια από τις πρωταπριλιάτικες φάρσες της Google.!


Source via

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: