WHBC-GR: Μήνυμα της Diana Krall για τη συναυλία της στην Αθήνα

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Μήνυμα της Diana Krall για τη συναυλία της στην Αθήνα

Η διάσημη Καναδή τραγουδίστρια, πιανίστρια, στιχουργός, συνθέτης και παραγωγός Diana Krall, με τα 19 χρυσά και πλατινένια άλμπουμ, τα πολυάριθμα μουσικά βραβεία, ανάμεσα στα οποία και 2 Grammy...
 ...και φυσικά τις αξιοσημείωτες συνεργασίες, όπως αυτή με τον σύζυγό της Elvis Costello αλλά και άλλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως οι Paul Mc Cartney, Barbra Streisand, Ray Charles, Norah Jones, B.B. King, Tony Bennet έρχεται ξανά στην Αθήνα, την 1η Ιουλίου για μία συναυλία στο Ηρώδειο.

Την Τρίττη 11 Ιουνίου βράδυ στον προαύλιο κήπο του Νομισματικού μουσείου, ο Πρέσβης του Καναδά κύριος Robert W. Peck, η πρόεδρος της εταιρίας ΛΑΒΡΥΣ, που έχει αναλάβει την παραγωγή της συναυλίας κυρία Γεωργία Ηλιοπούλου, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pernod Ricard Hellas κύριος Christophe Lemarié, έκαναν μία πρώτη εισαγωγή στον «κόσμο» της μουσικής της Diana Krall εν όψει της συναυλίας της σε λίγες ημέρες.

Χαιρετίζοντας την επίσκεψη της Diana Krall στην Αθήνα, ο Πρέσβης του Καναδά, κύριος Robert W. Peck δήλωσε: «Με την ευκαιρία του εορτασμού των 70 χρόνων Ελληνο-Καναδικών σχέσεων, χαίρομαι ιδιαίτερα που η μεγάλη τζαζ τραγουδίστρια Diana Krall θα εμφανιστεί στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την 1η Ιουλίου, ημέρα της εθνικής εορτής του Καναδά, στο πλαίσιο της περιοδείας της για την παρουσίαση του καινούριου της άλμπουμ».

Ο κύριος Christophe Lemarié, Διευθύνων Σύμβουλος της Pernod Ricard Hellas δήλωσε: «Όλοι εμείς στην Pernod Ricard Hellas, νιώθουμε ευτυχείς που μας δόθηκε η ευκαιρία να μοιραστούμε πολύτιμες στιγμές με την κυρία Diana Krall στο μαγικό θέατρο Ηρώδου Αττικού, την 1η Ιουλίου, ως χορηγοί της συναυλίας με το κορυφαίο μας brand, Chivas Regal».

Πριν τις σύντομες δηλώσεις, από τα ηχεία του κήπου ακούγονταν κομμάτια από το νέο, ενδέκατο δίσκο της Diana Krall με τίτλο Glad Rag Doll που κυκλοφορεί από την Verve Music, ενώ παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το μαγνητοσκοπημένο βίντεο με την ίδια την Diana Krall που μιλά για την επικείμενη επίσκεψη και συναυλία της στην Αθήνα.




Ωδείο Ηρώδου Αττικού:
Αθήνα Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013 | ώρα 21:00  
Πληροφορίες: 210 7258510  
Τιμές εισιτηρίων: 28€, 35€, 48€, 68€, VIP Ζώνη 90€  
Προπώληση εισιτηρίων: Ταμεία Ελληνικού Φεστιβάλ – Πανεπιστημίου 39


  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 
;www.musicpaper.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: