WHBC-GR: Δείτε σε βίντεο το πρώτο ιπτάμενο ποδήλατο! (video)

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Δείτε σε βίντεο το πρώτο ιπτάμενο ποδήλατο! (video)

Φανταστήκατε ποτέ ότι θα ερχόταν η μέρα που θα μπορούσατε να πετάξετε όπως ο ΕΤ;  Ότι κάθε πρωί, θα πηγαίνετε στη δουλειά σας, και θα έχετε τη δυνατότητα να αποφύγετε το μποτιλιάρισμα; Μπορεί να ακούγεται ακατόρθωτο, όμως υπάρχει ο τρόπος!..

Έχει δύο ρόδες, είναι τηλεχειριζόμενο, ηλεκτροκίνητο και μπορεί να πετάξει! Ο λόγος για το «Design Your Dreams Flying Bike» ή αλλιώς το ιπτάμενο ποδήλατο. Με βάρος 95 κιλά μπορεί να αιωρηθεί για περίπου πέντε λεπτά και κατασκευάστηκε από την Duratec Bicycles, σε συνεργασία με άλλες δύο τσέχικες εταιρείες, τις Technodat και Evektor.

Η παρουσίασή του, που έγινε σε εκθεσιακό χώρο της Πράγας, εντυπωσίασε καθώς η πτήση ήταν πετυχημένη. Ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα δοκιμή με άνθρωπο οδηγό, καθώς όπως λέει η εταιρεία, πρέπει να διασφαλιστεί πρώτα πως είναι ασφαλές.

Σύμφωνα με την Duratec Bicycles το φθινόπωρο θα είναι έτοιμο το πρώτο ιπτάμενο ποδήλατο που θα μπορεί να οδηγήσει άνθρωπος. Το κόστος του θα είναι χαμηλό, καθώς τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του βρίσκονται εύκολα στο εμπόριο. 

.
Κάνε κλικ πάνω στο video για να ξεκινήσει



  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 
Surce>/www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: