WHBC-GR: Ξεκινά το Rockwave Festival 2013

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Ξεκινά το Rockwave Festival 2013


Με 28 καλλιτέχνες/γκρουπ να συνθέτουν το πρόγραμμα του, φέτος το εκρηκτικό νεανικό φεστιβάλ, το Rockwave, διανύει τον 18o επιτυχημένο χρόνο του και περιμένει στο ανανεωμένο Terravibe Park να υποδεχτεί τους χιλιάδες θαυμαστές του, για τέσσερις ημέρες, από τις 6 έως και τις 9 Ιουλίου...

Το Rockwave Festival κάθε χρόνο φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς και της ελληνικής μουσικής σκηνής λειτουργώντας σαν ένας ζωντανός οργανισμός που κινείται, μεταλλάσσεται και βελτιώνεται.

Οι διοργανωτές δε δίστασαν μάλιστα να αναφερθούν στη φετινή «απουσία» μεγάλων ονομάτων που συνηθίζαμε άλλες χρονιές να βλέπουμε στο φεστιβάλ. «Ζητήσαμε από πολλούς καλλιτέχνες να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ, όμως πολλοί είχαν απαιτήσεις που ήταν "εκτός εποχής".


Το Rockwave ξεκινάει ελληνικά με την εμφάνιση σπουδαίων Ελλήνων καλλιτεχνών: Σωκράτης Μάλαμας, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωσταντίνου, Λεωνίδας Μπαλάφας, Υπόγεια Ρεύματα & Θάνος Ανεστόπουλος και Ειρήνη Σκυλακάκη.

Για πρώτη φορά όλοι μαζί θα βρεθούν στις σκηνές του Terravibe κατακλύζοντας την ημέρα με ήχους, μουσικές και μελωδίες που έχει αγαπήσει το κοινό.





 Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: