WHBC-GR: O Captain Jack Sparrow στην Αθήνα!

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

O Captain Jack Sparrow στην Αθήνα!

Το απόγευμα της Πέμπτης μια άφιξη τάραξε τα «ήρεμα νερά» του Ελευθέριος Βενιζέλος!..
O Captain Jack Sparrow έφτασε στην Αθήνα!

Το Καρναβάλι μας χτυπά επίσημα την πόρτα και το Attika Carnival Kingdom κάλεσε τον αγαπημένο ήρωα όλων, τον ένα και μοναδικό, Captain Jack Sparrow για να την ..."ανοίξει"!

Ο Captain Jack Sparrow κατέφθασε αυτοπροσώπως, κατευθείαν από το Αρχιπέλαγος της Καραϊβικής για να βρεθεί στα «άγνωστα νερά» του Attika Carnival Kingdom, του μεγαλύτερου Καρναβαλικού Πάρκου Παιχνιδιών, που ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου!

«Ήρθα για να βρω όλους τους θησαυρούς που κρύβονται στο Attika Carnival Kingdom», δήλωσε σε όλους όσους βρέθηκαν εκεί για να τον υποδεχθούν!

Έβγαλε φωτογραφίες με όλους όσους του το ζήτησαν, τους «σημάδεψε» με τις πειρατικές του σφραγίδες και μάγεψε όλους με τη σπιρτάδα και το μπρίο του.

«Έχω σαλπάρει σε όλα τα πέλαγα και τους Ωκεανούς του κόσμου, αλλά πουθενά δεν έχω δει πιο γαλάζια νερά και πιο όμορφες γυναίκες από τα Ελληνικά νησιά».

Ο Simon Newton, επίσημος σωσίας και ντουμπλέρ του Johnny Depp στους Πειρατές της Καραϊβικής "Σε άγνωστα Νερά" ήρθε στην Ελλάδα σαν επίσημος καλεσμένος του Attika Carnival Kingdom!

Θα εμφανίζεται με ΠΛΗΡΗ εξάρτηση στο Attika Carnival Kingdom, στο M.E.C. Παιανίας, την Παρασκευή 14, το Σάββατο 15 και το πρωί της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου, για να φωτογραφηθεί μαζί μας και να μας μάθει όλα του τα κόλπα!





Δεν υπάρχουν σχόλια: