WHBC-GR: Μαγικές εικόνες από το ερωτικό ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου! (photo gallery)

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Μαγικές εικόνες από το ερωτικό ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου! (photo gallery)

Το καλοκαίρι, για άλλη μια χρονιά, έβαλε την βραδινή του φορεσιά και μας αποχαιρέτησε με τις πιο όμορφες εικόνες. Η αυγουστιάτικη πανσέληνος σου υπενθυμίζει ότι είσαι τυχερός που ζεις σ' αυτόν τον ευλογημένο τόπο και μπορείς να χαίρεσαι τις ομορφιές που σου χαρίζει απλόχερα η φύση...

Για άλλη μια χρονιά, ο κόσμος έτρεξε να κατακλύσει τα 140 ανοιχτά μνημεία στην Ελλάδα, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, για να απολαύσει τη θέα της ανατολής του φεγγαριού και του ταξιδιού του μέσα στη νύχτα, ώσπου να παραδώσει τα ηνία στον ήλιο για να φυσήξει πνοή στη νέα μέρα που ξημέρωσε.

Οι κάτοικοι της χώρας μας, τίμησαν για άλλη μια χρονιά τα μνημεία που έμειναν ανοιχτά όλη νύχτα, ελέω της τελευταίας πανσελήνου του καλοκαιριού, είτε με το ταίρι τους, είτε με την παρέα τους, περνώντας λίγες ευχάριστες ώρες υπό το λαμπρό φως της Σελήνης που έκανε τη νύχτα μέρα.

Σας παραθέτουμε λοιπόν εικόνες της γεμάτης Σελήνης από την Αθήνα μέχρι το Ναύπλιο κι από την Τιχουάνα μέχρι το Σάο Πάολο και τη Νέα Υόρκη, τα Κανάρια Νησιά και την Σεβίλλη, ως το Λος Αντζελες και την Λευκορωσία.

slideshow maker: takis Vorini //imgur




Δεν υπάρχουν σχόλια: