WHBC-GR: Η Αλίκη γυμνόστηθη στην παραλία: Η πρώτη φωτογραφία παπαράτσι στην Ελλάδα

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Η Αλίκη γυμνόστηθη στην παραλία: Η πρώτη φωτογραφία παπαράτσι στην Ελλάδα

Δείτε την ημίγυμνη φωτογραφία της Βουγιουκλάκη στην παραλία η οποία τραβήχτηκε με τηλεφακό και καταχωρήθηκε στην ιστορία ως το πρώτο ελληνικό επαγγελματικό παπαράτσι..

Το πρώτο ελληνικό επαγγελματικό παπαράτσι ήταν μια γυμνόστηθη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία ήταν γυμνόστηθη στην παραλία.

Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '80 οι παπαράτσι δεν έδειχναν κανένα ενδιαφέρον για τους λαμπερούς σταρ του ελληνικού σινεμά της δεκαετίας του '50 και του '60.

H πρώτη φωτογραφία παπαράτσι Ελληνα σταρ του σινεμά σε ιδιωτική στιγμή ήταν αυτή που βλέπετε και φυσικά αφορούσε την εθνική μας σταρ, Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη τραβήχτηκε το 1979 σε μια προσωπική της στιγμή στο εξοχικό της στον Θεολόγο. Η Αλίκη βγαίνει από την παραλία ημίγυμνη κρατώντας με τα χέρια το πλούσιο γυμνό στήθος της.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε με τηλεφακό και καταχωρήθηκε στην ιστορία ως το πρώτο ελληνικό επαγγελματικό παπαράτσι.

Τότε, η εφημερίδα που δημοσίευσε την φωτογραφία ξεπούλησε και κάπως έτσι ξεκίνησε το κυνήγι των παπαράτσι σε διάφορες προσωπικότητες.

 Η Επίμαχη φωτογραφία της Αλίκης
Φυσικά, η αξέχαστη και τολμηρή Αλίκη φωτογραφηθηκε στη συνέχεια της καριέρας της πολλές φορές ημίγυμνη, είτε από παπαράτσι είτε από επαγγελματίες φωτογράφους.













Δεν υπάρχουν σχόλια: