Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016

Λευτέρης Πετρούνιας: Δείτε το πρόγραμμα που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο στη Ντόχα

Μια ακόμη μεγάλη διάκριση πέτυχε ο Λευτέρης Πετρούνιας, κατακτώντας με τα εθνικα χρώματα ανήμερα της 25ης Μαρτίου το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής στη Ντόχα του Κατάρ...

Ο Ελληνας πρωταθλητής ξεκίνησε την χρονιά ιδανικά, παρουσίασε το ίδιο πρόγραμμα που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο της Γλασκόβης (συντελεστής δυσκολίας 6,80) και με 15.875 βαθμούς, ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, αφήνοντας πίσω του τους Αρμένιους Βαχάγκν Νταβτιάν (15,800 βαθμούς) και Αρτούρ Τοβμασιάν (15,775 βαθμούς).

Τον Λευτέρη Πετρούνια συνεχάρη για τη νέα μεγάλη διάκριση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος:

«Η νέα παγκόσμια διάκρισή σας έρχεται να επιβεβαιώσει, με πανηγυρικό τρόπο, τον μοναδικό συνδυασμό της κορυφαίας διεθνούς αθλητικής σας κλάσης και του υποδειγματικού ήθους σας. Γι'αυτό και τα θερμά μου συγχαρητήρια συνοδεύονται, αυτονοήτως, από τις εξίσου θερμές ευχαριστίες όλων μας τόσο για την μεγάλη προβολή της Χώρας μας όσο και για το παράδειγμα ζωής προς τους νέους της Πατρίδος μας» αναφέρει ο Προκόπης Παυλόπουλος.


Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Έλληνα πρωταθλητή έστειλε και ο πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης:

«Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και προσωπικά, σε συγχαίρω θερμά για τη μεγάλη επιτυχία σου. Με την ακατάβλητη αγωνιστικότητά σου και τις διεθνείς διακρίσεις σου τιμάς την πατρίδα μας και μας γεμίζεις χαρά και περηφάνια. Συγχαρητήρια επίσης προς όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής».
Δημοσίευση σχολίου