WHBC-GR: Οι Rolling Stones υπόσχονται στους Κουβανούς μια ιστορική συναυλία

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Οι Rolling Stones υπόσχονται στους Κουβανούς μια ιστορική συναυλία

Δύο ημέρες προτού δώσουν την πρώτη τους συναυλία στην Κούβα, οι Rolling Stones δημοσίευσαν ένα βίντεο όπου ο Μικ Τζάγκερ, υπόσχεται, μιλώντας ισπανικά, στους Κουβανούς θαυμαστές του θρυλικού συγκροτήματος ότι θα παρακολουθήσουν ένα «ιστορικό» θέαμα...

«Hola Cuba!» (Γεια σου, Κούβα!) λένε οι «γερόλυκοι» της ροκ μουσικής, Μικ Τζάγκερ, Τσάρλι Γουότς, Ρόνι Γουντς και Κιθ Ρίτσαρντς μόλις ξεκινά το διαφημιστικό αυτό βίντεο διάρκειας ενός λεπτού, το οποίο αναρτήθηκε στον ενημερωτικό ιστότοπο Cubainformacion.tv.

«Έχουμε περάσει από πολλά απίστευτα μέρη, όμως αυτή η συναυλία θα είναι ιστορική για εμάς κι ελπίζουμε για εσάς επίσης. Σας ευχαριστούμε που μας υποδέχεστε στη όμορφη χώρα σας», λέει ο Μικ Τζάγκερ στα ισπανικά, ενώ παράλληλα προβάλλονται εικόνες της Αβάνας και του συγκροτήματος σε συναυλία.

Την Παρασκευή στις 20:30 τοπική ώρα (02:30 ώρα Ελλάδας), οι διάσημοι ρόκερ θα δώσουν μια δωρεάν συναυλία στην Πόλη των Αθλημάτων στην Αβάνα, ένα κτιριακό συγκρότημα που εγκαινιάστηκε πριν από την επανάσταση του 1959, στο πλαίσιο της περιοδείας τους América Latina Olé.

Για τις ανάγκες της συναυλίας, εγκαταστάθηκε μια σκηνή μήκους 80 μέτρων με 10 τεράστιες οθόνες, κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Κούβας.






Δεν υπάρχουν σχόλια: