Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

Κωνσταντίνος Βασιλακάκος: Νυχτερινό time-lapse του γαλαξία από τα Άγραφα

O Κωνσταντίνος Βασιλακάκος πέρασε πολλές νύχτες στα βουνά για να απαθανατίσει μαγικές εικόνες στον ουρανό..
Δηλώνει ερασιτέχνης φωτογράφος που αιχμαλωτίζει όσα πράγματα τον αιχμαλωτίζουν. Το τελευταίο του πρότζεκτ απαίτησε τρεις μήνες δουλειάς. Ένα νυχτερινό time-lapse του γαλαξία από τα Άγραφα:

«Εργαζόμουν πάνω σε αυτό από το τέλος του Μαΐου. Περπάτησα πολλά πολλά χιλιόμετρα στο χωριό μου το Πετρίλο για να φωτογραφίσω τον γαλαξία από τις πιο σκοτεινές περιοχές με καθαρό ουρανό. Πέρασα πολλές νύχτες έξω στα βουνά, χωρίς ύπνο. Απλά καθόμουν έξω σκεπασμένος με μια κουβέρτα και κοίταζα το νυχτερινό ουρανό ενώ η φωτογραφική μηχανή μου δούλευε συνεχώς, 
»Πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει με νυχτερινό ουρανό μέχρι τώρα. Χρησιμοποίησα νέο εξοπλισμό όπως το Vixen polarie για να δώσω μία κίνηση στα κλιπ. Επίσης χρησιμοποίησα ένα φοβερό φακό, τον Nikkor 70-200 f / 2,8 σε ένα κλιπ μου. 

»Το καλύτερο μέρος από αυτό είναι ότι βρήκα τον εαυτό μου να είναι μέρος του νυχτερινού ουρανού και τέλος κατάφερα να συνειδητοποιήσω ότι το καλύτερο μέρος της ζωής είναι να ζήσεις στα βουνά κάτω από τον νυχτερινό ουρανό»

Στα ακόλουθα λινκ μπορείτε να δείτε την δουλειά του και να τον γνωρίσετε καλύτερα:

Δημοσίευση σχολίου