WHBC-GR: Ολοκαίνουριος Μικρός Ήρως με σκίτσα του Κώστα Φραγκιαδάκη

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Ολοκαίνουριος Μικρός Ήρως με σκίτσα του Κώστα Φραγκιαδάκη

Ο Κώστας Φραγκιαδάκης ξαναζωντανεύει με το πενάκι του σε ένα ολοκαίνουργιο κόμικ, τον θρύλο του Μικρού Ήρωα σε μια νέα ιστορία του Γιώργου Βλάχου. Θα κυκλοφορήσει εκτάκτως στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018. Aπό τις εκδόσεις Μικρός Ήρως...

Η νέα ιστορία σε μορφή κόμικς "Το Αεροδρόμιο-Φάντασμα" είναι ουσιαστικά "η πρώτη πλήρως εικονογραφημένη νέα ιστορία" του Μικρού Ήρωα σε σενάριο Γιώργου Βλάχου και σχέδιο Κώστα Φραγκιαδάκη! Σε αυτό το κόμικς μια νέα απειλή από ταχύτατα γερμανικά βομβαρδιστικά που προσβάλλουν συμμαχικούς στόχους εμφανίζεται στα παράλια της Αφρικής και στη Μεσόγειο. Στη συνέχεια χάνονται κάπου πάνω στο Λασίθι, στην Ανατολική Κρήτη! Το Παιδί-Φάντασμα αναλαμβάνει την αποστολή να εντοπίσει και να καταστρέψει το μυστικό αεροδρόμιο.

Λίγα λόγια για τον Comic Artist Κώστα Φραγκιαδάκη

Ο Κώστας Φραγκιαδάκης, γεννήθηκε το 1969 στη Θεσσαλονίκη. Από παιδί, του άρεσε να διαβάζει κόμικς, αλλά και να ζωγραφίζει.. Όσο θυμάται τον εαυτό του, ζωγράφιζε παντού! Από χαρτοπετσέτες και πρόχειρα σημειωματάρια, μέχρι θρανία, παγκάκια και βιβλία! Με τον καιρό, άρχισε δειλά δειλά, να σχεδιάζει και τις δικές του ιστορίες, και αρκετά χρόνια αργότερα, δουλειές του άρχισαν να εκδίδονται. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, έχει γράψει και σχεδιάσει πολλά κόμικς, που έχουν εκδοθεί από διάφορους εκδοτικούς οίκους. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε πολλά κόμικς (ή σχετικά με κόμικς projects), ως εικονογράφος, μεταφραστής, letterer, editor, κ.τ.λ. , έχει εικονογραφήσει ιατρικά βιβλία, εργασίες, και άλλα.

facebook photo kostas.fragiadakis

Σπούδασε Νοσηλευτική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται σαν προϊστάμενος, σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στην Αθήνα, όπου και ζει με τη γυναίκα του και τον γιο του.

Το nickname του MYΘΟΣ, με το οποίο είναι περισσότερο γνωστός στον χώρο των ελληνικών κόμικς, οφείλεται στο όνομα του κεντρικού ήρωα της ομώνυμης σειράς κόμικ μυθολογικής φαντασίας, που ο ίδιος εμπνεύστηκε και δημιούργησε, η οποία συνεχίζει να εκδίδεται από το 2005 μέχρι σήμερα.

Αν θέλετε να περιηγηθείτε στις δημιουργίες του Κώστα Φραγκιαδάκη, διαβάστε τα νέα του εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια: