WHBC-GR: Έφυγε από τη ζωή η Chrissy Amphlett, τραγουδίστρια των «The Divinyls»

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Έφυγε από τη ζωή η Chrissy Amphlett, τραγουδίστρια των «The Divinyls»


Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 53 χρόνων, η Chrissy Amphlett, τραγουδίστρια του συγκροτήματος «The Divinyls», που στις αρχές της δεκαετίας του '90 έγινε γνωστό σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο για την επιτυχία «I touch myself».

Ο σύζυγος της Amphlett, πρώην ντράμερ του συγκροτήματος, Charley Drayton, δήλωσε πως η δημοφιλής ερμηνεύτρια της Ποπ μουσικής έπασχε από καρκίνο του μαστού, και σκλήρυνση κατά πλάκας. Σύμφωνα με πληροφορία που ο ίδιος έδωσε στον Τύπο, η Amphlett πέθανε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη ενώ κοιμόταν. 

Στο πλευρό της βρισκόταν οι κοντινοί της φίλοι και η οικογένεια της. Τη θλίψη του για το θάνατο της καλλιτέχνιδας εξέφρασε, μεταξύ άλλων, μέσω διαδικτύου, και ο γνωστός ηθοποιός του Χόλυγουντ, Russell Crowe, o οποίος το 1988 πρωταγωνίστησε στο πλευρό της Amphlett σε τηλεοπτικό σόου της Αυστραλίας. «Αγαπημένη μου Chrissy, την τελευταία φορά που σε συνάντησα ήταν στους Βοτανικούς Κήπους, έτσι θα σε θυμάμαι...», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αυστραλός, Βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός. 

Από την πλευρά τους, εκπρόσωποι της Ένωσης Δισκογραφικής Βιομηχανίας της Αυστραλίας (Australian Recording Industry Association) έγραψαν στην ιστοσελίδα τους: «Με τη δύναμη του χαρακτήρα της και της φωνητικές της δυνατότητες η Chrissy άνοιξε το δρόμο για τις δυνατές, σέξυ και ειλικρινείς γυναίκες». Το «I Touch Myself» των «The Divinyls» κυκλοφόρησε το 1991 και έγινε νούμερο 1 επιτυχία στην Αυστραλία, ενώ έφτασε στη δέκατη θέση των Τσάρτς στη Βρετανία και στην τέταρτη στις Ηνωμένες Πολιτείες. 



Source www.ert.gr/

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: