WHBC-GR: Γαμήλια φωτογραφία με φόντο έναν ανεμοστρόβιλο

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Γαμήλια φωτογραφία με φόντο έναν ανεμοστρόβιλο

Το ζευγάρι δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τη μέρα – Δείτε τις εικόνες

Βγήκαν να φωτογραφηθούν την ημέρα του γάμου τους. Νύφη και γαμπρός ντυμένοι και έτοιμοι λίγο πριν πάνε στην εκκλησία. Την ώρα που η φωτογράφος κοιτάζει μέσα από το φακό βλέπει στο βάθος έναν ανεμοστρόβιλο....

Η ίδια… πανηγύριζε για το στιγμιότυπο που πέτυχε. Από την άλλη, το ζευγάρι των Καναδών θα έχει τις πιο σπάνιες και σίγουρα διόλου συνηθισμένες φωτογραφίες.

Η ημέρα του γάμου τους θα τους μείνει αξέχαστη και από αυτό που τους συνέβη. Η φωτογράφος Κόλιν Νίσκα, διηγήθηκε το απίστευτο περιστατικό που συνέβη στους νεόνυμφους. «Είχαμε βγει στην φύση για να τραβήξουμε φωτογραφίες. Ήμασταν εγώ, ο γαμπρός και η νύφη και τότε βλέπω με τρόμο να πλησιάζει ανεμοστρόβιλος», τόνισε στη Daily Mail. 

Το ζευγάρι ξεκίνησε να ποζάρει για τις φωτογραφίες πριν καν μαζευτούν τα σύννεφα και πριν αυτές τελειώσουν ο ανεμοστρόβιλος έσκασε ήδη στο έδαφος. «Το πήραμε είδηση αλλά δεν φοβηθήκαμε παρότι ερχόταν προς το μέρος μας. Ποτέ δεν είχαμε ξαναδεί κάτι τέτοιο και πιστεύαμε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία για φωτογράφιση. Δεν μπορούσαμε να το χάσουμε» προσθέτει.

Τελικά, ευτυχώς για το ζευγάρι εκείνη τη μέρα χτύπησε μόνο ένας ανεμοστρόβιλος, διότι την ίδια εβδομάδα… έφτασε και δεύτερος. Πάντως, η χαρά που έκανε η Νίσκα δεν περιγραφόταν. «Πάντα ονειρευόμουν μια μέρα σαν αυτή!», έγραψε και ανέβασε τις φωτογραφίες στο προφίλ της στο facebook την επόμενη μέρα πρωί-πρωί. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: