WHBC-GR: Η ώρα της «απογείωσης» για τον Keith Richards | Ο κιθαρίστας των Rolling Stones, σε solo ήχους

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Η ώρα της «απογείωσης» για τον Keith Richards | Ο κιθαρίστας των Rolling Stones, σε solo ήχους

«Πιο δυνατά!», φώναξε ο Keith Richards, σηκώνοντας τον δείκτη του όπως παλιά κατά την ηχογράφηση στα Electric Lady Studios της Νέας Υόρκης...

Αμέσως το μπλουζ «Crosseyed Heart» ακούγεται από τα ηχεία. Το δωμάτιο της ηχογράφησης είναι γεμάτο από την ήχο της κιθάρας καθώς ακούγονται οι πρώτοι στίχοι «I love my sugar, but I love my honey too»

Μετά από 23 χρόνια στη μουσική σκηνή, γράφει το περιοδικό Rolling Stone, ο κιθαρίστας των Rolling Stones θα κυκλοφορήσει το πρώτο του ηχογραφημένο σε στούντιο άλμπουμ, έχουν προηγηθεί δύο ακόμα σε ζωντανή ηχογράφηση με το συγκρότημά του X-Pensive Winos.

[photo: facebook.com/keith.fn.richards]

Ο Richards ξεκίνησε την προετοιμασία του άλμπουμ το 2011, ενώ οι Rolling Stones ήταν σε ένα διάλειμμα, μετά από μία μεγάλη περιοδεία που έκαναν. Το πρώτο τραγούδι της νέας δουλειάς του Keith Richards με τίτλο «Trouble» κυκλοφόρησε στις 17 Ιουλίου 2015.

Το άλμπουμ «Crosseyed Heart», θα συνοδεύεται από ένα ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Under the Influence», σε σκηνοθεσία Morgan Neville και θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου στο Netflix. Στο ντοκιμαντέρ ο Richards μιλάει για τις επιρροές στη μουσική και κάνει ένα πέρασμα από σημεία σταθμούς για την καριέρα του.





Δεν υπάρχουν σχόλια: