WHBC-GR: Όταν ο Batman και ο Superman συνάντησαν την αρχαία ελληνική μυθολογία!

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Όταν ο Batman και ο Superman συνάντησαν την αρχαία ελληνική μυθολογία!

Η σύγκρουση του Batman με τον Superman είναι τελικά η σύγκρουση του ανθρώπου με τον Θεό; Και πόσο κοντά είναι αυτές οι ιδέες με την αρχαία ελληνική τραγωδία;..


Ο Ορέστης Ανδρεαδάκης βρέθηκε στο Λονδίνο για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του «Batman V Superman: «Η Αυγή της Δικαιοσύνης» και οι συντελεστές της ταινίας μίλησαν στο cinemag.gr λύνοντας την παραπάνω απορία, και όχι μόνο!

Ο Μπεν Άφλεκ στην πιο τολμηρή επιλογή της καριέρας του, αναλαμβάνει το ρόλο του «Σκοτεινού Ιππότη» (μετά τον Κρίστιαν Μπέιλ και την ομώνυμη τριλογία του Κρίστοφερ Νόλαν) και τα βάζει με έναν Υπεράνθρωπο, τον Superman αυτοπροσώπως!

Η πολυαναμένομενη κινηματογραφική συνάντηση των δημοφιλέστερων σούπερ-ηρώων που αποτυπώθηκαν ποτέ σε κόμικ είναι πλέον γεγονός και ο Ζακ Σνάιντερ ετοίμασε μία χορταστική περιπέτεια που παίρνει αφηγηματικά ρίσκα (όταν δείτε το φινάλε θα καταλάβετε) και ταυτόχρονα στρώνει το έδαφος για την επέλαση της «Λεγεώνας της Δικαιοσύνης» που θα ενώσει σε μία ταινία όλους τους ήρωες της DC Comics.

Δείτε τι απάντησαν στον Ορέστη Ανδρεαδάκη ο Μπεν Άφλεκ (Batman), ο σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ («300», «Watchmen») και ο Τζέσι Άιζενμπεργκ (Λεξ Λούθορ) σχετικά με τις αναφορές της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας στον μύθο των Batman/Superman, αλλά και την άποψη του Χένρι Κάβιλ για το τι συμβολίζει ο «Άνθρωπος από Ατσάλι» στα παρακάτω βίντεο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: